http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Glenfiddich 18 årHesketh, The Black Sparkling Shiraz

Escudo Rojo, Sauvignon Blanc
Forstør billede


Escudo Rojo, Sauvignon Blanc

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 42210

Baron Philippe de Rothschild

Escudo Rojo, Sauvignon Blanc

BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD (MOUTON)
Familien stammer fra Frankfurt i Tyskland, hvor Mayer Amschel Rothschild (1744-1812) drev sin bank og vekseller forretning. Han fik fem sønner, hvor hver søn symboliseres ved en pil i Baron Philippe de Rothschild-logoet. Den tredje søn NATHAN ROTHSCHILD (1777-1836) blev sendt til London, og det var ham som erhvervede Chateau Brane-Mouton i 1853. Han omdøbte slottet til Chateau Mouton Rothschild som det stadig hedder den dag i dag. Mouton – betyder på gammelt fransk – lille bakke eller forhøjning. Ch. Brane-Mouton lå på en sådan, men Nathan beholdt ”Mouton” i navnet bevidst, fordi han var født i vædderens tegn, hvilket siden er blevet et symbol for slottet.

Baron Philippe de Rothschild Maipo Chile blev grundlagt i januar 1997 og i 2003 indviede man firmaets bodega med alle de moderne faciliteter, som er nødvendige for at producere topvine. Siden har man produceret vine med druer fra egne parceller, suppleret med druer fra faste leverandører i Maipo, Rapel og Casablanca dalene.

Escudo Rojo-serien henter sit navn i den direkte oversættelse til spansk af navnet Rothschild, der oprindeligt stammer fra det tyske ”Das rote Schild” – efter familiens røde våbenskjold.

Vinmarkerne i Casablanca Valley er idelle til at dyrke Sauvignon Blanc, på grund af det milde klima, der får druerne til at modne langsomt. Vinene bliver friske og mineralske, men stadig med power og en bemærkelsesværdig god balance mellem alkohol og syre.

Vinen har en funklende lys gylden farve og en kraftfuld aroma, som åbner med delikate ferskner og grapefrugter, der udvikles til tropiske frugter. Smagen er fyldig og frisk med intens passionsfrugt, mango og citrus, der afsluttes med en langvarig mineralsk eftersmag, der afspejler Casablanca Valleys fineste terroir.

Velegnet til aperitif, fiskeretter, Carpaccio med muslinger og milde oste

Land: Chile
Område: Casablanca Valley
Ejer: Baron Philippe de Rothschild
Årgang: 2013
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: korkprop
Jordbund: Siltholdig sand
Druesammensætning: 100 % Sauvignon Blanc
Høst: Druerne håndplukkes
Lagring: 6-8 måneders lagring før tapning
Alkohol: 13 %
Anbefalet serveringstemp.: 11ºC

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

RosévinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

 

24.07.2014 Aurora blandt Verdens bedste vine!

Aurora Moscatel nr. 56 af verdens bedste vine!

Aurora Moscatel er blevet placeret som nr. 56 af de 100 bedste vine i verden, og er den højest placerede brasilianske vin på listen! Vinen er desuden den næstbedste mousserende vin (eksklusive champagne) på listen.

Det er ”World Association of Journalists and Writers of Wine and Spirits” (WAWWJ) der har udarbejdet listen på baggrund af 51.617 medaljer uddelt i 75 internationale konkurrencer i 67 lande.

Se hele listen på www.wawwj.com