http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Laroche, Chablis Les Vaudvey, Premier CruBoschendal Late Harvest

Escudo Rojo, Carmenere
Forstør billede


Escudo Rojo, Carmenere

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 26220

Baron Philippe de Rothschild

Escudo Rojo, Carmenere

BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD (MOUTON)
Familien stammer fra Frankfurt i Tyskland, hvor Mayer Amschel Rothschild (1744-1812) drev sin bank og vekseller forretning. Han fik fem sønner, hvor hver søn symboliseres ved en pil i Baron Philippe de Rothschild – logoet. Den tredje søn NATHAN ROTHSCHILD (1777-1836) blev sendt til London, og det var hans søn Nathaniel (1812-1870) som erhvervede Chateau Brane-Mouton i 1853. Nathaniel omdøbte slottet til Chateau Mouton Rothschild som det stadig hedder den dag i dag. Mouton – betyder på gammelt fransk – lille bakke eller forhøjning. Ch. Brane-Mouton lå på en sådan, men Nathaniel beholdt ”Mouton” i navnet bevidst, fordi han var født i vædderens tegn, hvilket siden er blevet et symbol for slottet.

Baron Philippe de Rothschild Maipo Chile blev grundlagt i januar 1997 og i 2003 indviede man firmaets bodega med alle de moderne faciliteter, som er nødvendige for at producere topvine. Siden har man produceret vine med druer fra egne parceller, suppleret med druer fra faste leverandører i Maipo, Rapel og Casablanca dalene.

Escudo Rojo-serien henter sit navn i den direkte oversættelse til spansk af navnet Rothschild, der oprindeligt stammer fra det tyske ”Das rote Schild” – efter familiens røde våbenskjold.

Vinen har en dyb violet rød farve. Duften er krydret, frugtig, med smag af brombær og sorte kirsebær, efterfulgt af delikat krydderi og ristede noter.

I smagen er den silkeblød, nærmest fløjlsagtig. Kraftig vin ,ed strukturerede tanniner, krydrede antydninger af lakrids, røde og sorte bær, sort peber og mokka.

Den bør nydes sammen med evt. Vildtretter, oksegryderetter eller middel stærke oste.

Land: Chile
Område: Maipo Vally
Ejer: Baron Philippe de Rothschild
Årgang: 2012
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Jordbund: Ler, grus
Druesammensætning: 100 % Carmenere
Høst: Druerne håndplukkes
Lagring: 6-8 måneders fadlagring
Alkohol: 14 %
Restsukker: 2,9 g/ltr.
Anbefalet serveringstemp.: 15-17ºC

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!