http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Cles des Ducs NapoleonBoschendal Rachel´s Chenin Blanc

Berger Baron Rouge
Forstør billede


Berger Baron Rouge

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 13140

Baron Philippe de Rothschild

Berger Baron Rouge

Mouton Cadet er er et af de mest succesfulde brands i Bordeaux, opkaldt efter Chateau Mouton Rothschild.

Vinhuset Baron Philippe de Rothschild producerer i dag vin i Bordeaux, Langedoc og Chile, men startede oprindeligt i Medoc med vine, som hele verden talte om - og stadig gør! Konceptet har altid været at producere kvalitetsvine typiske for deres område. Vine der kan nydes!

I årenes løb har man samlet et ”know-how”, hvor traditionen og modernismen har været nøgleord, og man har aldrig været bange for at gå nye veje. Det er almindeligt kendt, at Baron Philippe de Rothschild i alle de områder, hvor man har været involveret i vinproduktion, har vist vejen til bedre vine, takket være stor teknisk kompetence og betragtelige økonomiske investeringer.

Desuden har familien bag det kendte vinfirma - i dag med Philippes datter, Baronne Philippe de Rothschild ved roret, altid missioneret for kvalitet, kunst og glæde i livet. – En filosofi, som helt klart smitter af på måden, man laver og drikker vin.

Vinene produceres af druer, som enten er fra egne vinmarker eller som købes hos faste drueproducenter, man har langtidsaftaler med. Vinene vinificeres på Baron Philippe de Rothschild og sættes sammen med de vine man køber fra andre udvalgte producenter, i den rette harmoni. Rothschilds vingård i Saint-Laurent-Medoc, hvor vinene vinificeres og aftappes, er en af de mest moderne i Frankrig.

I begyndelsen af 1930’erne blev der kun produceret rødvin, hvorefter man i 70’erne fremstillede hvidvin, og senere, i år 2007 kom roséen til. I dag producerer firmaet årligt over 15 millioner flasker vin på verdensplan.

Denne vin er en let drikkelig og meget venlig vin, som byder på en masse frugt, kraft og saft. Duften af rosmarin og krydderier kan forekomme, dog er det de modne bær solbær, blåbær og kirsebær der dominerer smagen. Vinen er kraftig, med vedvarende tanniner.

Mad parring – svinefilet, roastbeef, sæsonens grøntsager.

Land: Frankrig
Område: Bordeaux regionen
Ejer: Baron Philippe de Rothschild
Årgang: 2013
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Jordbund: Kalksten, ler, sand
Druesammensætning: 72 % Merlot, 20 % Cabernet Sauvignon, 7 % Cabernet Franc
Alkohol: 12,5 %
Anbefalet serveringstemp.: 18-19ºC

pdf-icon

 
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

05.07.2010 - Udvalgt Bordeaux

Specielt udvalgt fra Bordeaux

Chateau de Macard, Bordeaux Superieur er blandt 55 udvalgte vine til vinguiden ”Bordeaux - Kvalitet for Alle 2010"

Château de Macard, Bordeaux Supérieur, fremstår med en intens rubinrød farve, smagen er fyldig med god struktur og modne tanniner, afsluttet af den krydrede frugtrige bouquet.

Se hele beskrivelsen her