http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Ch. Grand Puy Ducasse 5. Cru PauillacCarta Vieja Merlot

Berger Baron Blanc
Forstør billede


Berger Baron Blanc

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 33140

Baron Philippe de Rothschild

Berger Baron Blanc

Mouton Cadet er er et af de mest succesfulde brands i Bordeaux, opkaldt efter Chateau Mouton Rothschild.

Vinhuset Baron Philippe de Rothschild producerer i dag vin i Bordeaux, Langedoc og Chile, men startede oprindeligt i Medoc med vine, som hele verden talte om - og stadig gør! Konceptet har altid været at producere kvalitetsvine typiske for deres område. Vine der kan nydes!

I årenes løb har man samlet et ”know-how”, hvor traditionen og modernismen har været nøgleord, og man har aldrig været bange for at gå nye veje. Det er almindeligt kendt, at Baron Philippe de Rothschild i alle de områder, hvor man har været involveret i vinproduktion, har vist vejen til bedre vine, takket være stor teknisk kompetence og betragtelige økonomiske investeringer.

Desuden har familien bag det kendte vinfirma - i dag med Philippes datter, Baronne Philippe de Rothschild ved roret, altid missioneret for kvalitet, kunst og glæde i livet. – En filosofi, som helt klart smitter af på måden, man laver og drikker vin.

Vinene produceres af druer, som enten er fra egne vinmarker eller som købes hos faste drueproducenter, man har langtidsaftaler med. Vinene vinificeres på Baron Philippe de Rothschild og sættes sammen med de vine man køber fra andre udvalgte producenter, i den rette harmoni. Rothschilds vingård i Saint-Laurent-Medoc, hvor vinene vinificeres og aftappes, er en af de mest moderne i Frankrig.

I begyndelsen af 1930’erne blev der kun produceret rødvin, hvorefter man i 70’erne fremstillede hvidvin, og senere, i år 2007 kom roséen til. I dag producerer firmaet årligt over 15 millioner flasker vin på verdensplan.

Duften byder på grønne stikkelsbær, blodgrape, fersken, en anelse banansødme og jasminblomst.

Smagen er frisk af citrus, æble og fersken. Syren er mærkbar og lang.

Anbefalelsesværdige retter – sushi, salater eller blot som aperitif på en solskinsdag.

Land: Frankrig
Område: Bordeaux Regionen
Ejer: Baron Philippe de Rothschild
Årgang: 2014
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Jordbund: Ler og kalksten
Druesammensætning: 52 % Semillion, 34 % Sauvignon blanc, 14 % Muscat
Høst: Sept. / Okt.
Alkohol: 12%
Anbefalet serveringstemp.: 10-11ºC

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".