http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Begivenheder

foodexpo2018

Besøg Excellent Wine på FoodExpo
i Messecenter Herning
den 18. - 20. marts 2018.

Kom og besøg Excellent Wine på Nordens vigtigste fagmesse. På vores store stand kan du bl.a. se og smage vine fra flere af vores mange spændende vinhuse. Vi har desuden en stribe attraktive supertilbud, som kun gælder på messen, så der er god grund til at møde op.

Du finder vores stand i Hal D - stand nr. D3340

Adgangskort
Print din gratis billet på foodexpo.dk

HUSK INVITATIONSKODE
WineExpo er et temaområde på messen, hvor der kun er adgang for registrerede branchefolk. Du skal derfor have en invitationskode for at kunne registrere dig til WineExpo-området. Kontakt din Excellent Wine konsulent eller vores salgskontor, så oplyser vi en kode til dig.

Åbningstider
Søndag den 18. marts    kl. 10.00 - 18.00
Mandag den 19. marts    kl. 9.00 - 18.00
Tirsdag den 20. marts    kl. 9.00 - 18.00

Adresse
MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, 7400 Herning

 
Ginfestival

Besøg Excellent Wine på Gin & Tonic festival
på Serridslevgård ved Horsens
den 15. og 16. september 2017.

Vi deltager med ASK Nordlig Gin

ASK Nordlig Gin er 100 % håndlavet og destilleret på de gamle nordiske lægeurter; jernurt, stenurt, sarurt og salturt. Man mente tidligere, at disse urter styrker hjerte, lever og sjæl – om det stadig gælder, kan vi ikke sige, men smagen er enestående og helt unik. Friske noter af enebær, citrus og kardemomme danner sammen med ask-urterne en karakteristisk gin-oplevelse. Denne spændende London Dry Gin sætter sit helt eget præg på de klassiske Gin & Tonic opskrifter og serveres fra en lige så karakteristisk flaske, der fortæller historien om asketræet, der har vokset i Danmark i mere end 8000 år.

Det bliver en stemningsfuld og hyggelig havefest, der holdes på det smukke Serridslevgård ved Horsens. Her får du mulighed for at, smage en masse god gin og dykke ned i den berusende verden af god smag, som Gin & Tonic repræsenterer.

Parken er fyldt op med et væld af spisesteder, hyggeområder og små spændende gin-stande, hvor du kan besøge eksperterne og få en snak og en smagsprøve.

Læs mere på www.gtfestival.dk

 
Madvaerkstedet logo m dato 530px

Besøg Excellent Wine på fødevarebranchens nye, unikke fagmesse,
som gennemføres første gang 21. og 22. marts 2017.

Lokomotivværkstedet, Otto Busses vej 5A, 2450 København SV.

Excellent Wine vil gerne invitere dig til vores stand nr. 3058 på fødevarebranchens nye fagmesse med maden og det gode håndværk i centrum. På messen er det muligt at hente inspiration fra både grossister og leverandører - samt se, høre, røre, dufte og selvfølgelig smage på både mad og lækre vine.

MADVÆRKSTEDET er arrangeret af MCH Messecenter Herning
i tæt samarbejde med DLF - Daglivareleverandørerne.

Se hele programmet og PRINT DIN GRATIS BILLET på
www.madværkstedet.dk

 
foodexpo2016

Vi håber du besøgte Excellent Wine på Nordens vigtigste fagmesse. På vores store stand kunne du bl.a. se og smage vine fra flere af vores mange spændende vinhuse. Tak for besøget!

 

Tak til alle der besøgte os på Baltic Food Messen!

Vi vil gerne sige en stor tak til alle interesserede der besøgte vor stand på Baltic Food messen i Aakirkeby-Hallerne den 24. februar 2016.

 

 

ewstand

gavekort

Mange tak for besøget!

Vi vil gerne sige en stor tak til vore kunder og alle interesserede der besøgte vor stand på messen FoodExpo i Herning den 16.-18. marts 2014.

Bedste udstiller på FoodExpo 2014

Af de 420 udstillere der deltog på messen, valgte Messecenter Herning at udnævne Excellent Wine som den bedste udstiller på hele FoodExpo messen! Det er vi selvfølgelig mægtigt stolte af!

 Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine