Produkter

Boschendal The Rose Garden Rose'

46645
Fisk, fed
Fisk, fed
Fisk, lys
Fisk, lys
Skaldyr
Skaldyr

Skala

Beskrivelse

Boschendal Rosé Garden

Sydafrika

Meget få steder i verden kan man påstå at have alt, hvad en vinelsker kunne ønske. Boschendal er et sådant unikt sted. Kun en times kørsel fra Cape Town ligger denne pragtfulde ejendom i den pitoreske Groot Drakenstein dal. En sand fest for sanserne, der skyldes en stolt vintradition tilbage fra det 17. århundrede.
Udover en imponerende samling af gamle træer på området, kan Boschendal også bryste sig af flere prisvindende haver, der er oaser af ro og skønhed.

Under restaureringen af Boschendal Estate blev den internationalt anerkendte rosenhave etableret på de østlige skråninger af grunden. Haven er designet af Gwen Fagan der har stor erfaring med gamle haver ved Kap det gode Håb.

Haven byder på mange af de oprindelige roser, der blev dyrket ved Kap det gode Håb og i Ostindien. Disse sjældne og originale arter blev ofte dyrket og solgt til den årlige ”Boschendal Rose Sale”, som blev en institution. Det er stadig en vigtig samling, der stadig indeholder nogle af disse originale blomster - inspirerende i sin pragt og absolut et besøg værd.

Da winemakeren pressede druerne til denne fantastiske rosévin, blev det gjort forsigtigt, for at opnå den perfekte farvenuance. Vinen har en skøn laksefarve, der tilbyder mange og komplekse aromaer af røde bær til strejf af blomster. Smagen vil varme enhver vinelskers hjerte.

Vinen bør nydes afkøles, og kan drikkes på alle tide af døgnet.

Information

Producent
Land
Sydafrika
Region
Coastel Region
Distrikt
Western Cape
Årgang
2022
Alc %
13,0
Lukning
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Antal pr. kolli
6
Druetype
- Cabernet Sauvignon
- Merlot
- Pinot Noir
- Ruby Cabernet
- Shiraz
Anvendelse
- Fisk, fed
- Fisk, lys
- Skaldyr
Drueandel
- Cabernet Sauvignon 23%
- Merlot 7%
- Pinot Noir 32%
- Ruby Cabernet 16
- 5%
- Shiraz 21
- 5%
Potentiale
- 1-3 år
- Drikkeklar
Skala hvidvin
Medium
Download som PDF