http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Chateauneuf-du-Pape NolandraAmarone Monte Zovo DOC

Redwood Cabernet Sauvignon
Forstør billede


Redwood Cabernet Sauvignon

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 12
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 29710

medalje_bronze   san_fransisco_chronwine_logo

Redwood Vineyards

Cabernet Sauvignon

De californiske vindyrkere var de første i verden, der vovede at udfordre fransk vin på franske betingelser, nemlig på druesorterne Chardonnay og Cabernet Sauvignon. Det blev en meget lang vej, til en meget stor succes.

Staten Californien på USA’s vestkyst er den største vinproducerende stat i USA, og her produceres omkring 90% af alle amerikanske vine. Klimaet i Californien er helt ideelt til vinproduktion.

San Joaquin Valley har en utrolig frugtbar jord, og klimaet er præget af varme tørre somre og kolde vintre med tæt tåge. Regnsæsonen er fra november til april. I bunden af dalen løber Californiens næstlængste flod, San Joaquin River. Kombinationen af den fede jord og det gode klima, gør at vinene fra området bliver naturligt kraftige.

Cabernet Sauvignondruen er sandsynligvis verdens mest værdsatte druesort.

Her giver druen en blød og behagelig vin med en meget fin balance. Den har en fin, let krydret bouquet og en god fyldig afrundet smag.

Ejer: Bronco Wine Company
Land: Californien
Område: San Joaquin Valley
Druesorter: Cabernet Sauvignon
Alkohol: 12,5%

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

RosévinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".