http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Louis Perdrier Demi Sec PatriarcheRipasso Superiore Monte Zovo

Redwood Chardonnay
Forstør billede


Redwood Chardonnay

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 12
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 44710

medalje_silver  san_fransisco_chronwine_logo

Redwood Vineyards

Chardonnay

De californiske vindyrkere var de første i verden, der vovede at udfordre fransk vin på franske betingelser, nemlig på druesorterne Chardonnay og Cabernet Sauvignon. Det blev en meget lang vej, til en meget stor succes.

Staten Californien på USA’s vestkyst er den største vinproducerende stat i USA, og her produceres omkring 90% af alle amerikanske vine. Klimaet i Californien er helt ideelt til vinproduktion.

San Joaquin Valley har en utrolig frugtbar jord, og klimaet er præget af varme tørre somre og kolde vintre med tæt tåge. Regnsæsonen er fra november til april. I bunden af dalen løber Californiens næstlængste flod, San Joaquin River. Kombinationen af den fede jord og det gode klima, gør at vinene fra området bliver naturligt kraftige.

Denne Chardonnay indeholder en utrolig rigdom på aroma og en intens smag, fuld af sødme og vanillearomaer, samt en blød og afrundet struktur.

Ejer: Bronco Wine Company
Land: Californien
Område: San Joaquin Valley
Druesorter: Chardonnay
Alkohol: 12,5%

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

 

24.07.2014 Aurora blandt Verdens bedste vine!

Aurora Moscatel nr. 56 af verdens bedste vine!

Aurora Moscatel er blevet placeret som nr. 56 af de 100 bedste vine i verden, og er den højest placerede brasilianske vin på listen! Vinen er desuden den næstbedste mousserende vin (eksklusive champagne) på listen.

Det er ”World Association of Journalists and Writers of Wine and Spirits” (WAWWJ) der har udarbejdet listen på baggrund af 51.617 medaljer uddelt i 75 internationale konkurrencer i 67 lande.

Se hele listen på www.wawwj.com