http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Wines That Rock, Woodstock, ChardonnayA.H. Riise 1888 Copenhagen Rum

Cavino Nemea Grande Reserve
Forstør billede


Cavino Nemea Grande Reserve

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 29050

 5_stjerner_vinavisen5 stjerner VinAvisen uge 52-2012: "Fadlagret rødvin, seks år gammel, moden og afrundet. I den lækre frugtsmag er der chokolade, vanille og bløde tanniner."

”THE Best Greek Winery” International Wine & Spirits, UK 2009

Guldmedalje BERLINER WEIN TROPHY 2010 (årgang 2003)

Guldmedalje MUNDUS VINI 2008 (årgang 2003)

Cavino Nemea Grande Réserve

Cavino SA blev grundlagt af Constantinos Anastassiou og Ioannis Douskas i 1958 i Aigo, Peloponnese. Oprindeligt blot som vingård, men senere udvidet med destilleri og klimakontrollerede lagerbygninger.

I dag er Cavino en af Grækenlands førende producenter og eksportører af græsk vin og den traditionelle græske specialitet Ouzo.
Cavino er ISO certificeret og IFS kvalitetsstandarder sikrer firmaets høje kvalietsniveau.

Nye fuldautomatiske tappelinier, sætter nye standarder for kvaliteten, hvor Cavino er det førende selskab i Grækenland.

Cavino blev hædret som ”The Best Greek Winery of 2009” af International Wine & Spirits i England.

Cavino Nemea Grande Réserve har en dyb lilla farve med med brilliante røde strejf og en aroma med røde frugter, sirup, ristede nødder og krydderier. Smagen er robust med veldefineret tannin og ender med en lang eftersmag af ristede frugter.

Velegnet til rødt kød, gryderetter og gode oste.
Det anbefales at hælde vinen på karaffel en time før serveringen.

Land: Grækenland
Område: Nemea, 750-900 meter over havet
Ejer: Cavino SA
Årgang: 2006
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Druesammensætning: 100 % Agiorgitiko
Høst: Midten af september, når druernes sukkerindhold er 22-24º Brix
Gæring: Druerne presses straks efter plukningen. Første gæring foregår ved lav temperatur i ca. 3 dage indtil sukkeret er udskilt. Herefter malolaktisk gæring.
Lagring: Lagret 24 måneder i franske og amerikanske egetræsfade, efterfulgt af 24 måneders flaskelagring.
Lagringspotentiale: Vinen er drikkeklar nu, men vil gennem de næste 4 år udvikle yderligere kompleksitet og finesse.
Alkohol: 13,5 %
Serveringstemperatur: 18ºC

pdf-icon




Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen



flere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

Rosévin



Login






Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

30.09.2010 Medaljeregn fra Decanter

Decanter World Wine Awards 2010

En stribe af vore vine er blevet hædret med medaljer ved Decanter World Wine Awards 2010

Læs mere...