http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Zôhrer, Magnifizenz, Grüner VeltlinerBerger Baron Rouge

Cles des Ducs V.S.O.P.
Forstør billede


Cles des Ducs V.S.O.P.

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 12
Indhold: 0.700 ltr.

Varenr: 67010

Cles des Duc Armagnac V.S.O.P.

Frankrig

Armagnac er den ældste type af druebaseret brændevin i Frankrig, hvis historie går helt tilbage til 1400-tallet, hvilket er omkring 200 år længere tilbage end Cognacs historie.

Cles des Ducs produceres efter de store Armagnac traditioner ved Panjas i hjertet af Armagnac. Efter destillationen lagres produktet på traditionelle egetræsfade, hvilket sikrer en udveksling af ilt og alkohol. Fadlagringen foregår i fugtige kældre som letter frigørelsen af aromaer i træet. Efter modning på fad sammensætter kældermesteren et blend i overensstemmelse med ”Appellation Controlee” kravene for Armagnac. Resultatet er en sublim Armagnac, værdsat af kendere som en enestående kombination af perfektion, lidenskab og tålmod. Det kan således ikke undre, at Cles des Ducs er den mest solgte armagnac i verden.

Cles des Ducs V.S.O.P. er en velafbalanceret rund og varm armagnac. Den er i besiddelse af en rig karakter som en gammel armagnac.

Farven er tiltalende gylden og klar med en antydning af rav. Duften er harmonisk med aromaer af bl.a. svesker, rosiner og frisk frugt.  Smagen er afrundet med god balance mellem smag og alkohol. Cles des Ducs V.S.O.P. har en lang finish.

Cles des Ducs V.S.O.P. kan nydes ren eller som ingrediens i drinks.

Ejer: Cles des Ducs
Land: Frankrig
Område: Armagnac
Druesorter: Ugni Blanc (for struktur og fylde), Piquepoul (for en blomster- og frugtagtig aroma), Colombard (druen giver en rig, raffineret aroma under modningsprocessen)
Produkton: Clés des Ducs V.S.O.P. er en blanding af eaux-de vie som har lagret minimum 6 år efter destilleringen. Den ældste eaux-de-vie i Clés des Ducs VSOP er 12 år gammel.
Alkohol: 40%

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!