http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Château des Alouettes RoséBerger Baron Rouge

Cles des Ducs Napoleon
Forstør billede


Cles des Ducs Napoleon

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 12
Indhold: 0.700 ltr.

Varenr: 67020

Cles des Duc Armagnac Napoleon

Frankrig

Armagnac er den ældste type af druebaseret brændevin i Frankrig, hvis historie går helt tilbage til 1400-tallet, hvilket er omkring 200 år længere tilbage end Cognacs historie.

Cles des Ducs produceres efter de store Armagnac traditioner ved Panjas i hjertet af Armagnac. Efter destillationen lagres produktet på traditionelle egetræsfade, hvilket sikrer en udveksling af ilt og alkohol. Fadlagringen foregår i fugtige kældre som letter frigørelsen af aromaer i træet. Efter modning på fad sammensætter kældermesteren et blend i overensstemmelse med ”Appellation Controlee” kravene for Armagnac. Resultatet er en sublim Armagnac, værdsat af kendere som en enestående kombination af perfektion, lidenskab og tålmod. Det kan således ikke undre, at Cles des Ducs er den mest solgte armagnac i verden.

Cles des Ducs Napoleon har en dyb ravgylden farve. Duften  har frugtagtige anstrøg af svesker, æbler og kvæde. Dernæst en liflig duft af mandler og hasselnød.  Smagen er i overensstemmelse med duften. Derudover et strejf af egetræ og moden blomme. En lang eftersmag.

Cles des Ducs Napoleon er en armagnac som udskiller en styrke og en aromatisk rigdom. Takket være den forlængede lagring fremstår den velafbalanceret og subtil. Denne armagnac nydes ren og vil behage ganen hos enhver ynder af armagnac.

Ejer: Cles des Ducs
Land: Frankrig
Område: Armagnac
Druesorter: Ugni Blanc (for struktur og fylde), Piquepoul (for en blomster- og frugtagtig aroma), Colombard (druen giver en rig, raffineret aroma under modningsprocessen)
Alkohol: 40%

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

28.09.2015 laroche i top 100

Domaine Laroche er nu kommet med på listen "Top 100 Wineries" hos Wine & Spirits Magazine.