http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Zacapa Centenario 23 yearZacapa Centenario XO 25 year

St. Regis White - alkoholfri hvidvin
Forstør billede


St. Regis White - alkoholfri hvidvin

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 58050

St. Regis

Chardonnay - Alkoholfri hvidvin - Californien

St. Regis er en fyldig, alkohol fri Chardonnayvin med delikate aromaer af æbler og pærer, og en smag med subtile strejf af toastet eg.

En velafbalanceret vin med god syre, der er en god følgesvend til både skaldyr eller pastaretter.

Hvordan laves alkoholfrie vine?
Selve vinfremstillingen er helt ens for vine med og uden alkohol. Det er først, når man har den færdige vin, at vinhusene fjerner alkoholen fra de vine, som de ønsker at sælge som alkoholfrie. Og det kan ske på flere forskellige måder.
1) Vakuumdestillation. Her kommes vinen i en kedel med undertryk, hvor man skånsomt og ved stuetemperatur kan få alkoholen til at fordampe og på den måde reducere alkoholniveauet i vinen, samtidig med at man langt hen ad vejen bevarer smagen.
2) Centrifugering. Her slynges vinen rundt i en centrifuge, hvor den lette alkohol først diffundere ud langs siderne, og på den måde reducere alkoholniveauet i vinen, samtidig med at man langt hen ad vejen bevarer smagen.
3) Opvarmning. Denne metode benyttes ikke mere, da den ødelægger for meget af smagen i vinen, men det var rent faktisk hvad man gjorde før i tiden.

Land: Californien
Type: Alkoholfri hvidvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Skruelåg
Druesammensætning: 100 % Chardonnay
Alkohol: under 0,5 %
Anbefalet serveringstemp.: 6-8ºC

 pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".