http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Astraio, Viognier ToscanaMonin Sirup Rantcho Lemon Juice

Hesketh, Barossa, Shiraz
Forstør billede


Hesketh, Barossa, Shiraz

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 28530

Hesketh

Barossa Valley Shiraz

Hesketh Wine Company er et lille familieejet vinfirma i staten South Australia. De samarbejder med flere selvstændige avlere i regionen og behandler alle vinene som traditionelle vingårde ville gøre. Men i stedet for at forsøge at være alt for alle, så fokuseres der i stedet på at få det bedste ud af hver enkelt region og druesort. På den måde skabes et bredt, men alligevel meget individuelt og varieret sortiment.

Heskeths eget winery ligger i Barossa Valley, hvor Winemakerne Phil Lehmann og Charlie Ormsby plejer udviklingen af vinene og sikrer høj og konstant kvalitet. Phil Lehmann er søn af den legendariske Peter Lehmann fra Barossa.

Husets helt egen stil ”The Hesketh Style” er baseret på balance og kompleksitet, men endnu vigtigere - drikkevenlighed. Det giver vine med generøse smags- og aromastoffer, som også afspejler de vinmarker, druerne har været dyrket på.

Barossa Valley er ét af de mange områder i South Australia lige nord øst for Adelaide, der har gjort sig kendt verden over på grund af sin vinproduktion. Det er herfra, at nogle af de største frugtbomber – i vinsprog – bliver skabt. Den ofte lange og konstante varme i druernes sidste fase inden høsten giver masser af sukker til druerne, og derved får man vine med stor alkoholprocent, masser af smag og god fylde.

Druerne til denne vin, kommer fra Kalleske familiens vinmarker i Koonuga Hill – et underområde i Barossa Valley i South Australia, hvor den jernholdige ”terra rossa”-jordbund og et underliggende lag af tung tæt lerjord giver vinene de ideelle betingelser til en kraftfuld, fyldig og samtidig elegant vin.

Farven er dyb rød med violette reflekser. Den har en duft af blommer, chokolade, vanilje og cedertræ. Den har en taninrig og kraftfuld smag uden at være for kraftig. Med kirsebær frugt og en anelse eg i undertonerne.

Hesketh, Barossa Valley, Shiraz er velegnet til BBQ, mørkt kraftigt kød, samt krydrede kødretter.

Land: Australien
Område: Barossa Valley, South Australia.
Ejer: Hesketh Wine Company Pty. Ltd.
Årgang: 2014
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Skruelåg
Jordbund: Jernholdige ”terra rossa”-jordbund og et underliggende lag af tung lerjord
Druesammensætning: 100% Shiraz
Høst: Marts.
Gæring: Åben gæring med skindkontakt i 5-7 dage.
Lagring: 15 måneder på Hogsheads – gamle store egefade.
Lagringspotentiale: 5-8 år
Alkohol: 14,5 %
Ph-værdi: 3,64
Restsukker: 1,6 g/ltr.
Totale syreindhold: 5,39 g/ltr.
Anbefalet serveringstemp.: 18°C

pdf-icon


91 POINTS Campbell Mattinson, The Wine Front
Barossa Valley. From the Koonunga Hill sub-district. This wine jumped out of a line-up this morning. Very handy value.
”This is good stuff. Just what the doctor ordered. Fruit-filled, firm, dark-ish, satisfying. It tastes of sweet plums, peppercorns, violets and earth. But the overall effect, the vibrancy, the ways it fills the mouth – is what screams buys me, drink me.”
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

HvidvinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".