http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Imperdibile Superior Italian TonicAckerman Vouvray

Hesketh, Adelaide Hills, Sauvignon Blanc
Forstør billede


Hesketh, Adelaide Hills, Sauvignon Blanc

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 43510

Hesketh

Adelaide Hills, Sauvignon Blanc

Hesketh Wine Company er et lille familieejet vinfirma i staten South Australia. De samarbejder med flere selvstændige avlere i regionen og behandler alle vinene som traditionelle vingårde ville gøre. Men i stedet for at forsøge at være alt for alle, så fokuseres der i stedet på at få det bedste ud af hver enkelt region og druesort. På den måde skabes et bredt, men alligevel meget individuelt og varieret sortiment.

Heskeths eget winery ligger i Barossa Valley, hvor Winemakerne Phil Lehmann og Charlie Ormsby plejer udviklingen af vinene og sikrer høj og konstant kvalitet. Phil Lehmann er søn af den legendariske Peter Lehmann fra Barossa.

Husets helt egen stil ”The Hesketh Style” er baseret på balance og kompleksitet, men endnu vigtigere - drikkevenlighed. Det giver vine med generøse smags- og aromastoffer, som også afspejler de vinmarker, druerne har været dyrket på.

Adelaide Hills ligger øst for byen af samme navn i South Australia. Vinområdet dækker et område der strækker sig langs Mount Lofty bjergkæden fra nær Mount Pleasant i nord til Mount Compass i syd. Udtrykket “Adelaide Hills” blev registreret som en AGI (Australian Geographical Indication) den 9. februar 1998.

Druerne til denne vin, kommer fra en højde af ca. 400 meter over havet, hvilket giver et køligere klima som passer godt til Sauvignon Blanc druen som blomstrer sent, men modner tidligt.

Farven er lys næsten klar strågul. Den har en duft af frisk hyldeblomst, citrus og grønne pærer. Smagen er velstruktureret, med en frisk lime saftighed, som tager mundvandet. En læskende frisk hvidvin.

Hesketh, Adelaide Hills, Sauvignon Blanc, egner sig til skaldyr og frisk fisk.

Land: Australien
Område: Adelaide Hills, South Australia.
Ejer: Hesketh Wine Company Pty. Ltd.
Årgang: 2014
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Skruelåg
Jordbund: Hovedsageligt kalksten
Druesammensætning: 100% Sauvignon Blanc
Høst: April
Gæring: Med skindkontakt i kun 12 timer.
Lagring: 100 % ståltank
Lagringspotentiale: 2-4 år
Alkohol: 12,5 %
Ph-værdi: 3,30
Restsukker: 2,8 g/ltr
Totale syreindhold: 6,4 g/ltr.
Anbefalet serveringstemp.: 8-10°C
Lagringspotentiale: 2-4 år

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!