http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Calvados CardinalLe Morette l'Accordo

Zin Phomaniac, Sonoma Zinfandel Reserve
Forstør billede


Zin Phomaniac, Sonoma Zinfandel Reserve

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 12
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 29715

91 point & Guldmedalje - Los Angeles International Wine Competition (årg. 2012)

Sølvmedalje - Sunset Magazine – “Picking the Best” Juni 2016 (årg. 2012)

92 point - Grand Harvest Awards brought to you by Vineyard & Winery Management.

Zin-Phomaniac

Sonoma County Reserve Zinfandel - Old Vine

Zin-Phomaniac produceres af og for Zinfandelelskere, der tørster efter den berusende aroma og varme som Zinfandel druen frembringer. Druerne kommer fra Californiens bedste Zinfandel regioner, og altid fra gamle vinstokke. Tag blot et enkelt nip og du ved, at ”Life is hell, without Zinfandel”...

Vækstsæsonen 2014 var så tæt på ideel som en drueproducent eller winemaker kunne håbe på. Perfekt vejr i starten af året frembragte et rettidig knopfrembrud, en stabil blomstring og jævn frugtsætning. Sommeren fulgte med en langvarig periode af varme dage og kølige, tågede nætter, så druerne modnede langsomt.

Zinfandeldruerne, til denne vin kommer fra marker med gamle vinstokke ”Old Vine” fra nogle af de bedste appellationer i Sonoma County (Russian River Valley, Sonoma Valley, Alexander Valley og Dry Creek Valley). Alle druer er håndplukket over en periode på flere uger, da hver vinmark skulle opnå optimal modenhed.

Druerne blev håndplukket og afstilket i de tidlige og kølige morgentimer for at bevare friskhed og syrlighed. Druerne presses forsigtigt og mosten pumpes over 3 gange dagligt. Forlænget maceration og malolaktisk gæring forstærker farve, struktur og smag. Herefter blev vinen lagret 12 måneder i små nye og brugte franske og amerikanske egetræsfade, for at tilføre subtile noter af nellike og krydderier til denne særlige vin.

Vinen har et harmonisk udtryk med mørke frugter og subtile nuancer fra de 12 måneders fadlagring. Farven er dyb rød og smagen er stor og fyldig, med aromaer af tobak, cola, blomme og nellike. Vilde hindbær, blommer, kirsebær og mørk sirup suppleres med noter af hvid peber, anis og nellike i den krydrede vedholdende eftersmag.

Land: Californien
Område: Sonoma County
Ejer: Zinphomaniac Cellars
Årgang: 2014
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Vinstokke: 20-75 år gamle vinstokke
Druesammensætning: 100 % Zinfandel
Høst: Høstet i de kølige morgentimer, for at bevare druernes friskhed og syrlighed.
Gæring: Maceration og gæring i rustfri ståltanke.
Lagring: 12 månedes lagring i nye og brugte franske og amerikanske egetræsfade
Alkohol: 14,6 %

pdf-icon

 
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".