http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Bouchard Aîné & Fils FleuriePiesporter Michelsberg Johannes Egberts

Parducci, Small Lot Blend, Petite Sirah
Forstør billede


Parducci, Small Lot Blend, Petite Sirah

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 12
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 29840

Parducci

Small Lot Blend - Petite Sirah

Parducci Small Lot Blend vinene er lavet med håndværksmæssige metoder, der forbindes med meget små produktioner, og det giver vinene et kvalitetsniveau der ligger langt over hvad man vil forvente i denne prisklasse.

Druerne til Parducci Small Lot Blend kommer fra små og særligt udvalgte marker i og omkring Mendocino County, hver med sit helt eget mikroklima og særlige jordtype.

Hvert parti druer vinificeres og lagres individuelt for at udvikle partiernes helt egne smags- og aromaprofiler.

Efter omhyggelig kortlægning af de forskellige partiers karakteristika, bestemmer winemaker Bob Swain hvilke blends, der skal benyttes for at opnå den helt perfekte balance mellem smag og tekstur i den færdige vin.

Petite Sirah er det amerikanske navn for druen Durif, der i 1860’erne blev fremstillet af den franske botaniker François Durif, ved en krydsning mellem Peloursin og Syrah. I Australien kaldes druen for Durif. Planten blev navngivet Plant du Rif (senere Durif) af ampelograf Victor Pulliat i 1868. Det er en lille drue med tyk skal. Petit Sirah har været på markedet omkring 40 år længere end Zinfandel.

Petite Sirah druerne giver her en vin med fyldig og dyb karakter med robuste smagsoplevelser.

Petite Sirah er en Mendocino-specialitet og Parducci var en af de første vingårde der producerede vin fra denne sort. Farven er mørk rubinrød, og aromaen frembringer kirsebær, brombær og chokolade.

Den krydrede mørke frugtsmag går godt med marineret mørbrad, svamperisotto, og fyldige gryderetter. Perfekt til en god steak!

Land: Californien
Område: Mendocino County
Ejer: Parducci
Årgang: 2010
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Druesammensætning: 90 % Petite Sirah (= Durif), 5 % Grenache, 5 % Syrah
Dyrkningsmetode: Økologisk
Lagring: Lagret 30 måneder. 25 % i brugte egetræsfade og 5 % i opretstående Redwood tanke, hvoraf de ældste er fra 1920.
Alkohol: 14 %

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenDu er måske også interesseret i dette/disse produkt(er)


flere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

RosévinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!