http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Carta Vieja Late Harvest ReserveLos Haroldos Malbec Oak

Wines That Rock, Grateful Dead, Red blend
Forstør billede


Wines That Rock, Grateful Dead, Red blend

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 12
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 29850

Wines That Rock

Grateful Dead, Steal Your Face, Red Wine Blend

Som passionerede vinelskere og inkarnerede musikfans, har Mendocino Wine Co. skabt den ultimative blanding af to verdener; musik og vin. Missionen er at producere en helt ny kategori af vine.

De officielle Rock’n Roll vine ”Wines That Rock” bygger, på smagfuld og nærmet magisk vis, bro mellem musikken og vinen.

Med Grateful Dead’s toner i kælderen, har Winemaker Mark Beaman fremstillet denne særlige rødvin. Ud fra 1. klasses druer fra Mendocino Regionen, har han blandet denne ”one-of-a-kind” vin med ægte Rock ’n Roll mytologi.

For at fange essensen af den levende energi, der er på Grateful Deads ”Steal Your Face”, valgte Winemaker Mark Beaman at forene flere druesorter i én vin.

Ganske som bandets medlemmer glider gennem forskellige musikalske stilarter, vil denne vins vidtrækkende smagsoplevelser med Syrah, Petite Sirah og Carignan, gnidningsløst passere fra den ene til den næste.

Til ære for bandets berømte improvisatoriske koncerter, der har bragt glæde til så mange, understreger denne vin Mendocino Countys mangfoldighed og frihed til eksperimenter.

Vinen har et markant og unikt mix af sorte kirsebær og krydret bacon, med en fløjlsagtig eftersmag med vanille og karamel.

Nyd den til en solid bøf, BBQ ribben, pasta med tomatsauce eller moden og lagret brie ost.

Land: Californien
Område: Mendocino County
Ejer: Mendocino Wine Co.
Årgang: 2009
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Druesammensætning: 75,5 % Syrah, 13 % Petite Sirah, 7,5 % Carignan, 4 % andre druer
Lagring: Lagret 36 måneder i neutrale egetræsfade.
Alkohol: 14,5 %

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

RosévinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".