Produkter

Paul Dolan Chardonnay

44750
Fisk, fed
Fisk, fed
Fisk, lys
Fisk, lys
Fjerkræ
Fjerkræ
Skaldyr
Skaldyr
Svinekød
Svinekød

Skala

Beskrivelse

Paul Dolan Vineyards blev grundlagt i 2006 med det mål at fremstille vine med en særlig tydelig indikation af oprindelsessted.

Vinhuset er beliggende i hjertet af Mendocino County i det nordlige Californien, et isoleret område med stor biologisk mangfoldighed og unikke mikroklimaer.

Druerne til vinene stammer fra økologiske og bio- dynamisk dyrkede vinmarker. Paul Dolans holistiske vinfremstillingsmetoder er medvirkende til at de spe- cifikke egenskaber for hvert terroir kommer til udtryk, og giver vinene en uforglemmelig karakter.

Paul Dolan Vineyards har fravalgt konventio- nelle pesticider og brugen af kunstgødning. Jorden behandles som et levende livgivende væsen og fremstillingsmetoderne skaber helt særlige vine, samtidig med at både miljøet bevares, og stedet og de mennesker, der bor her, bevares.

Vinen giver et unikt udtryk for det stykke nænsomt forarbejdede jord, der åbenbares i hver eneste flaske.

De gamle Chardonnayvinstokke har gennem årene været vidner til generationer af laks, der vender hjem for at gyde i den blide strøm i vandløbene i bunden af Ukiah Valley.

Denne elegante klassiker fra Mendocino County er en skøn blanding af de lyse frugter fra de kølige marker i de nordlige Benchland og de frodige frugter fra de varmere marker i Hopland.

Smagen indeholder modne pærer, sprøde æbler og strejf af citrusfrugter, suppleret med cremet og krydret vanille.

 

Information

Land
USA
Region
Californien
Distrikt
Mendocino
Årgang
2016
Alc %
13,5
Lukning
Korkprop
Størrelse
75 cl
Antal pr. kolli
12
Druetype
- Chardonnay
Andet
Økologisk
Anvendelse
- Fisk, fed
- Fisk, lys
- Fjerkræ
- Skaldyr
- Svinekød
Drueandel
- Chardonnay 100%
Lagring
5 måneders fadlagring
Potentiale
- 1-3 år
- Drikkeklar
Skala hvidvin
Tør
Download som PDF