http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Bellemare Chardonnay ReserveBerger Baron Blanc

Wines That Rock, Police Synchronicity, Red blend
Forstør billede


Wines That Rock, Police Synchronicity, Red blend

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 12
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 29860

Wines That Rock

The Police, Synchronicity, Red Wine Blend

Som passionerede vinelskere og inkarnerede musikfans, har Mendocino Wine Co. skabt den ultimative blanding af to verdener; musik og vin. Missionen er at producere en helt ny kategori af vine.

De officielle Rock’n Roll vine ”Wines That Rock” bygger, på smagfuld og nærmet magisk vis, bro mellem musikken og vinen.

Med Police skruet op til maksimal lydstyrke, har Winemaker Mark Beaman fremstillet denne Synchronicity inspirerede rødvin. Ud fra 1. klasses druer fra Mendocino Regionen, har han blandet denne ”one-of-a-kind” vin med ægte Rock ’n Roll mytologi.

Inspireret af Synchronicitys temaer med lys og mørke, Stings magnetiske vokal, og definitionen på ​​synkronicitet, gik Winemaker Mark Beaman igang med at udvikle denne uforglemmelige blanding af druesorter der normalt ikke ses sammen.

Den legende og forførende blanding af Syrah, Carignan, Grenache, Zinfandel, og Viognier gør denne vin til et overbevisende og lækkert studie...

Vinen har skønne aromaer af friske rosenblade og vilde bær. Smagen indeholder saftige jordbær, lyse hindbær og en frodig, langvarig eftersmag.

Land: Californien
Område: Mendocino County
Ejer: Mendocino Wine Co.
Årgang: 2009
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Druesammensætning: 47% Syrah, 21% Carignan, 20% Grenache, 10% Zinfandel, 1% Viognier, 1% andre druer
Lagring: Lagret 36 måneder i neutrale egetræsfade.
Alkohol: 14,5 %

pdf-icon

Synkronicitet er når tilsyneladende helt tilfældige og indbyrdes uafhængige begivenheder, tilsammen danner en meningsfuld sammenhæng.
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!