http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Finca Las Virtudes ChardonnayHvidvin Chile - Santa Corina, Sauvignon Blanc

Carta Vieja Chardonnay Limited Release
Forstør billede


Carta Vieja Chardonnay Limited Release

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.700 ltr.

Varenr: 42070

Carta Vieja

Chardonnay Limited Release

Vina Carta Vieja blev grundlagt i 1825 af Del Pedregal familien i Maule dalen i Chile. Det er idag 7. generation af samme familie, der tager sig af alt fra vinmarkerne, træfadene og tapningen. Carta Vieja anvender kun druer fra egne marker, hvilket er en sjældenhed i Chile.

”Limited Release” betyder at vinene kun produceres i begrænset mængde og kun i de sæsoner hvor de har nået den højeste kvalitetsstandard. Vinene er karakteriseret ved stor personlighed, god balance og fast struktur.
Carta Vieja Chardonnay Limited Release har en lys gul farve og et dybt aromatisk indtryk, der frembringer hvide ferskner, banan, litchi og en delikat citrus note, blandet med bløde ristede hasselnødder og vanille aroma. Smagen er lang og generøs i munden, med en god syrebalance, der gør frugten mere tydelig sammen med en behagelig ristet note fra fadlagringen. Vedholdende og elegant finish.

Land: Chile
Område: Loncomilla
Ejer: Carta Vieja
Årgang: 2007
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: korkprop
Druesammensætning: 100 % Chardonnay
Høst: Høstet i starten af april
Lagring: Lagret 10 måneder i franske egetræsfade
Alkohol: 13,6 %
Anbefalet serveringstemp.: 13-15ºC

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".