http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Flor de Pingus 2014Lanson Bio

Dopff au Moulin Pinot Noir Rouge des 2 Cerfs
Forstør billede


Dopff au Moulin Pinot Noir Rouge des 2 Cerfs

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 46160

Dopff au Moulin Pinot Noir Rouge des 2 Cerfs

Alsace

Dopff au Moulin har fremstillet vin i den underskønne by Riquewihr siden 1574 og er et af verdens ældste familieejede vinfirmaer.

Pinot Noir var en vigtig druevariant i middelalderen, men mistede popularitet til fordel for hvide sorter. Den har dog genvundet sin popularitet. Til denne vin er Pinot Noir-druerne vinificeret som rødvin, men Pinot Noir kan også vinificeres til rosévin.

Pinot Noir står bag nogle af verdens absolut bedste vine. Det er også en meget sart sort, der er meget følsom overfor klima og dygtigt håndværk. Men når disse elementer spiller sammen, produceres nogle af verdens mest elegante og komplekse vine.

Pinot Noir Rouge des 2 Cerfs har en elegant og kompleks aroma med hindbær, jordbær og søde frugter. Smagen er fyldig med blød tannin og delikate røde frugter.
Vinen kan nydes under hele måltidet, og både til rødt kød, grillretter, kebab, grøntsager og gode oste.

Ejer: Dopff au Moulin
Land: Frankrig
Område: Alsace
Druesorter: 100% Pinot Noir
Alkohol: 13,5%
Restsukker: 2 g/ltr.

pdf-icon 
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!