Produkter
Ch. de Macard Bordeaux Supérieur
Kalv
Mørkt kød
Svinekød
Skala
Beskrivelse
Vinen er blandt 55 udvalgte vine til vinguiden ”Bordeaux - Kvalitet for Alle 2010"
Château de Macard ligger nær byen Pessac-sur-Dordogne i den østligste del af Bordeaux-distriktet, Sainte-Foy-Bordeaux. Sainte-Foy-Bordeaux ligger på Dordogne-flodens venstre bred, 60 km øst for byen Bordeaux.
Ved høsten i slutningen af september og i begyndelsen af oktober er druerne fuldmodne og af særlig god kvalitet. Druerne plukkes med maskine og gennemgår en grundig sortering, inden de afstilkes og presses.
Vinificationen er traditionel. Gæringen finder sted ved en kontrolleret temperatur på 30ºC for at bevare druernes ædle frugt i den endelige vin. Når gæringen efter 25 – 30 dage er forbi, modnes vinen efterfølgende på rustfri ståltanke, inden den tappes på flaske.
Château de Macard, Bordeaux Supérieur, fremstår med en intens rubinrød farve, smagen er fyldig med god struktur og modne tanniner, afsluttet af den krydrede frugtrige bouquet.
Vinen er en fin ledsager til rødt kød, kalv, lam, gris og ost.
Information
- Cabernet Sauvignon
- Merlot
- Mørkt kød
- Svinekød
- Cabernet sauvignon 10%
- Merlot 80%
- Drikkeklar