Produkter

Ch. Deyrem-Valentin Margaux

18130
Kalv
Kalv
Mørkt kød
Mørkt kød
Ost, kraftig
Ost, kraftig
Vildtkød
Vildtkød

Skala

fyldig
kraftig
let
medium
sød
tør

Beskrivelse

Château Deyrem-Valentin

Denne storslåede ejendom er smukt  beliggende mellem Soussans og Margaux på Médoc-halvøen og kan dateres tilbage til 1730. Siden 1972 er det Jean Sorge der har ejet den.

Som sin oldefar, bedstefar og far, fører Jean Sorge, og hans to døtre, Sylvie og Christelle, traditionerne videre med til stadighed at skabe større og større kvalitet til elskere af Margaux vin.

Jean Sorge ved, at for at fremstille en stor vin, er det nødvendigt med omhyggelig pleje af vinstokke og vinmarker. Vinstokkene beskæres efter den traditionelle ”dobbelt Guyot-metode” hvor to grene bindes vandret til en wire. Der plantes årligt nye vinstokke, der er omhyggelig udvalgt.

Druerne til Château Deyrem-Valentin håndplukkes og sorteres 2 gange inden vinificeringen, der forgår traditionelt med kølig maceration og temperaturkontrolleret gæring ved 28-30°C. Vinen klares med æggehvider.

Vinen har en flot granatrød farve med violette toner og en intens aroma med mørke frugter. Smagen er stor og fyldig med kraftig tannin og alligevel fløjlsblød.

 

DECANTER: ”Harmonious, supple, a bit light but very pretty. A very good finish. Will evolve very well. Drink from 2012.”

Information

Land
Frankrig
Region
Bordeaux
Distrikt
MARGAUX
Årgang
2018
Alc %
13,0
Lukning
Korkprop
Størrelse
75 cl
Antal pr. kolli
12
Druetype
- Cabernet Sauvignon
- Merlot
- Petit Verdot
Anvendelse
- Kalv
- Mørkt kød
- Ost, kraftig
- Vildtkød
Drueandel
- Cabernet Sauvignon 48%
- Merlot 50%
- Petit Verdot 2%
Lagring
12 måneders fadlagring
Potentiale
- 4-8 år
- Drikkeklar
Skala rødvin
Fyldig
Download som PDF