Produkter

Bouchard Aîné & Fils Cuvée Rouge de Fran France

22300
Krydret ret
Krydret ret
Lam
Lam
Mørkt kød
Mørkt kød
Ost, kraftig
Ost, kraftig
Svinekød
Svinekød

Skala

fyldig
kraftig
let
medium
sød
tør

Beskrivelse

Bouchard Aîné & Fils har produceret top Bourgogne vine i over 250 år. Prestigen omkring denne familie og dets vinhus skyldes det konstante engagement, der er lagt i vinproduktionen. Dette for at sikre en så høj kvalitet som årets høst gør muligt, samt for at bevare den stil og ægthed vinene har opnået gennem mere end 250 år.

Rød “Vins de France” kan produceres på druer fra hele Frankrig. Denne vin reflekterer Bouchard Aîné & Fils engagement i kvalitet, da alle vine der bærer deres navn skal være ambassadør for vinhuset. Vinen er baseret på en blanding hovedsageligt af Syrah og Gamay druer for at opnå en frugtrig og fyldig smag, samt en god tæt farve.

Vinifikation foregår i rustfri ståltanke. Selektionen af druemost, vinifikationen og den endelige blanding har kun ét formål, nemlig at sikre en ensartet og høj kvalitet, aftapning efter aftapning.

Bouchard Aîné Rouge de France har en dyb blåviolet farve, og en frisk frugtrig duft med antydning af solbær og stikkelsbær. Smagen er frisk, frugtrig, blød og let drikkelig med elegant aroma. Ideel til rødt kød, grillet kød, krydrede retter, vildt samt cremede oste.

Information

Land
Frankrig
Region
Vin de France
Årgang
Non Vintage (NV)
Alc %
12,5
Lukning
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Antal pr. kolli
6
Druetype
- Gamay
- Syrah
Anvendelse
- Krydret ret
- Lam
- Mørkt kød
- Ost, kraftig
- Svinekød
Potentiale
- 1-3 år
- Drikkeklar
Skala rødvin
Let
Download som PDF