Produkter

Bouchard Aîné & Fils Cuvée Blanc de France

35300
Fjerkræ
Fjerkræ
Ost, mild
Ost, mild

Skala

Beskrivelse

Bouchard Aîné

Blanc de Blancs

Bouchard Aîné & Fils har produceret top Bourgogne vine i over 250 år.
Prestigen omkring denne familie og dets vinhus skyldes det konstante engagement, der er lagt i vinproduktionen. Dette for at sikre en så høj kvalitet som årets høst gør muligt, samt for at bevare den stil og ægthed vinene har opnået gennem mere end 250 år.

Hvid “Vins de France” kan producers på druer fra hele Frankrig.
Denne vin reflekterer Bouchard Aîné & Fils engagement i kvalitet, da alle vine der bærer deres navn skal være ambassadør for vinhuset.
Vinen er baseret på en blanding hovedsageligt af Chardonnaydruer for at opnå blødhed og fylde, samt for at være tro mod Bourgognes hvidvinsdrue – Chardonnay. Af andre sekundære druer anvendes bl.a. Ugni Blanc for at producere et komplet blend.

Vinifikation foregår i rustfri ståltanke. Selektionen af druemost, vinifikationen og den endelige blanding har kun ét formål, nemlig at sikre en ensartet og høj kvalitet, aftapning efter aftapning.

Bouchard Aîné Blanc de France har en lys, klar gul farve og en spændstig, frisk duft domineret af vanilje, med blomsterrige noter. Smagen er frisk, let parfumeret, fyldig og rund med elegante blomsteragtige aromaer.

Ideel til grillet fisk, kogt kød, hvidt kød og ikke for stærke oste.

Information

Land
Frankrig
Region
Vin de France
Årgang
Non Vintage (NV)
Alc %
12,5
Lukning
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Antal pr. kolli
6
Druetype
- Chardonnay
Anvendelse
- Fjerkræ
- Ost, mild
Potentiale
- 1-3 år
- Drikkeklar
Skala hvidvin
Medium
Download som PDF