http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Sensible RoséChateau Mouton Rothschild, 1 Cru, Pauillac, 2006

La Chevaliere, Syrah Grenache
Forstør billede


La Chevaliere, Syrah Grenache

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 15200

La Chevaliere

eu organic logo colourSyrah - Grenache, Økologisk

Historien om Domaine Laroche starter i 1850, og er tæt forbundet til udviklingen af Chablisområdet og dets vinmarker. På det tidspunkt er der hverken juridiske afgrænsninger af markerne, og heller ingen drueklassifikationer. Vinproducenterne måtte blot udforske området for at finde de bedste placeringer.

Laroche var blandt disse pionerer, og et århundrede senere og ved ubønhørlig teknisk innovation afslører vinene fra Laroche den karakteristiske profil fra deres terroirs og særligt den bemærkelsesværdige Chablis  karakteristik.
Den endeløse søgen efter ekstraordinære terroirs har været et vartegn for Laroche gennem de sidste 20 år og Laroche har marker i både Languedoc, Chile og Sydafrika.

Sæsonen startede med en bidende kold vinter og et mildt forår. Det gjorde modningen meget langsommere end normalt og reducerede udbyttet. Sommerens moderate vejr og et langt lyst efterår modnede druerne perfekt. Høsten foregik 3 uger senere end normalt.

Vinen har en dyb rubinrød farve med yndefulde lilla strejf. Aromaen har intense røde bær og kirsebærnoter. Fyldig og frugtagtig smag, godt understøttet af fløjlsblød tannin i eftersmagen.

Land: Frankrig
Område: Languedoc, Syrahdruer fra Carcassonne, Béziers, Montpellier, Cévennes. Grenachedruer fra Vallée Dorée, Béziers et Sud du Gard.
Ejer: Laroche
Årgang: 2013
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Skruelåg
Druesammensætning: 70 % Syrah, 30 % Grenache
Dyrkningsmetode: Økologisk
Gæring: 12 dages fermentering ved 26-28ºC i ståltanke med daglig overpumpning. 100% malolaktisk gæring.
Lagring: 6 måneders lagring i ståltanke. Minimal filtrering for at bibeholde vinens karakter.
Alkohol: 13 %
Anbefalet serveringstemp.: 16-18ºC. Kan med fordel dekanteres 1 time før servering

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

RosévinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!