Produkter

Fortant Merlot Silky Bottle Rosé

46045
Asiatisk
Asiatisk
Salater
Salater

Skala

Beskrivelse

Fortant Merlot Rosé

Silky Bottle, Frankrig

Skalli-familien har været i sydfrankrig siden 1961. I starten af 80’erne startede familien et revolutionerende projekt i de uopdyrkede områder i Sydfrankrig. De ville fremstille én-druevine i høj kvalitet, som man var begyndt på i Californien. Det var et oprør mod AOC-traditionerne, og startskuddet til en fortsat søgen efter kvalitetsforbedringer ved nøje udvælgelse af områder, druetyper, dyrkningsmetoder og vinificering. Med hjælp fra engagerede partnere lykkedes det Skalli-familien at skabe originale franske én-druevine til en favorabel pris.

Den nye revolution for Fortant de France vinene, består i, at Skalli-familien nu udover enkelt-drue, også indikerer fra hvilken type af område i Languedoc vinen kommer fra – Terroir Littoral – kan lettest oversættes med kystnære vinmarker. Her får vinen en kølig brise fra Middelhavet, hvilket er med til at give vinene sin umiddelbare friskhed.

Denne Fortant Merlot Rosé har en klar rosa farve.

Aromaen er behagelig intens, og indeholder toner af røde frugter og en elegant sødme.

Smagen er fyldig og sød med en dejlig friskhed.

Fortant Merlot Rosé er velegnet til en afslappet lejlighed med venner. Ideel som aperitif og perfekt til søde og krydrede salater samt asiatiske retter.

Information

Land
Frankrig
Region
Sydfrankrig
Årgang
2020
Alc %
11,5
Lukning
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Antal pr. kolli
6
Druetype
- Merlot
Anvendelse
- Asiatisk
- Salater
Drueandel
- Merlot 100%
Potentiale
- 1-3 år
- Drikkeklar
Skala hvidvin
Tør
Download som PDF