http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Eristoff Red VodkaDopff au Moulin Pinot Gris

Fortant Coastal, Cabernet Sauvignon
Forstør billede


Fortant Coastal, Cabernet Sauvignon

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 48
Indhold: 0.187 ltr.

Varenr: 48744

Fortant Coastal Cabernet Sauvignon

Robert Skalli revolutionerede den franske vinverden første gang med Fortant de France, som var den første franske enkeldruevin med druebetegnelse på etiketten. Dengang var det en revolution, for franskmændene havde aldrig før skrevet hvilke druer der indgår i deres vine og de fleste af vinene var/er også cépager – altså blandinger med flere druesorter.

Nu revolutionerer Fortant igen den franske vinverden, ved at udnytte forskellene i Lanquedoc med hensyn til: Højde over havet, jordbundstyper samt klimaet (vind, regnmængde, temperatur dag/nat etc.). På disse 3 punkter er variationen enorm i Lanquedoc, og ingen har før ladet disse 3 elementer være en grundlæggende del af vinens karakter.

Fortant føres derfor nu i 3 forskellige ”terroir”-typer: Kyst nære områder; det bakkede indland samt bjergegnene længst mod nord i Lanquedoc.

Fortant Cabernet Sauvignon har en elegant rødviolet farve og Cabernet Sauvignons karakteristiske aroma af solbær og røde og grønne peberfrugter.

Smagen har en perfekt balance mellem kraft og blødhed. Smagen af røde sommerfrugter mixes behageligt med vanille og fremhæver friskheden der efterfølges af en bemærkelsesværdig lang eftersmag.

Fortant Cabernet Sauvignon er velegnet til en fornøjelig og afslappet hygge­stund i gode venners lag. Serveres gerne til rødt kød, fjerkræ og gode oste.

Ejer: Skalli
Land: Frankrig
Område: Sydfrankrig
Druesorter: 100% Cabernet Sauvignon
Produktion: Druerne afstilkes 100% Efter gæringen udblødes druerne yderligere for at opnå en behagelig blød tannin.
Alkohol: 13%

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

RosévinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".