http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Lanson Extra Age Brut - 1,5 ltr.Laroche, Chablis Les Vaudvey, Premier Cru

Sensible Merlot
Forstør billede


Sensible Merlot

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 11960

Sensible Merlot, økologiskeu organic logo colour

Vin kan kun kaldes økologisk, hvis vinproducenten har haft deres landmandskab overvåget og certificeret af en organisation, som er officielt anerkendt og godkendt af de myndighederne som kompetent, uafhængig og uden fordomme. Otte organisationer  har opnået certificering med hensyn til overvågning økologiske produkter i Frankrig. Den organisation, der står for overvågning af vinproduktion er Ecocert.

Vinproducenterne Renaud og Odile de Roux har specialiseret sig i produktion af økologiske vine i det sydlige Frankrig. De omlagde deres produktion til økologisk allerede i 1983, længe før det blev ”moderne” med økologi.

De flade vinmarker ligger syd for byen Arles, hvor den stærke nordenvind, Mistralen, hersker. Vinden  sikrer, at vinstokkene forbliver fri for svampe og efter en regnbyge er der hurtigt tørt igen.

Skadedyrene har masser af naturlige fjender i dette område og kombinationen af de mange solskinstimer og kun lidt nedbør giver gode vækstbetingelser for vinstokkene.

Vinen har en smuk mørk rød farve og en aroma af solbær, brombær og kakaobønner. Smagen er fyldig og afslutter med et strejf af mynthe i eftersmagen.

Velegnet til grillet eller stegt kød,

Land: Frankrig
Område: Languedoc
Ejer: DAD Coopertiv
Årgang: 2014
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Skruelåg
Jordbund: Sand, ler og kalksten
Vinstokke: 12 år gamle. 60 hl/ha
Druesammensætning: 100 % merlot
Dyrkningsmetode: Økologisk
Høst: Mekanisk
Gæring: Kølig maceration efterfulgt af 20 dages gæring.
Lagring: Lagret i rustfri ståltanke.
Alkohol: 14 %
Anbefalet serveringstemp.: 15-18°C

 pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

RosévinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".