http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Withens Pale Ale Little Valley BreweryRosenhof Blauer Spätburgunder Barrique

Fortant Coastal Cabernet Sauvignon
Forstør billede


Fortant Coastal Cabernet Sauvignon

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 48740

Fortant Coastal Cabernet Sauvignon

Robert Skalli revolutionerede den franske vinverden første gang med Fortant de France, som var den første franske enkeldruevin med druebetegnelse på etiketten. Dengang var det en revolution, for franskmændene havde aldrig før skrevet hvilke druer der indgår i deres vine og de fleste af vinene var/er også cépager – altså blandinger med flere druesorter.

Nu revolutionerer Fortant igen den franske vinverden, ved at udnytte forskellene i Lanquedoc med hensyn til: Højde over havet, jordbundstyper samt klimaet (vind, regnmængde, temperatur dag/nat etc.). På disse 3 punkter er variationen enorm i Lanquedoc, og ingen har før ladet disse 3 elementer være en grundlæggende del af vinens karakter.

Fortant føres derfor nu i 3 forskellige ”terroir”-typer: Kyst nære områder; det bakkede indland samt bjergegnene længst mod nord i Lanquedoc.

Fortant Cabernet Sauvignon har en elegant rødviolet farve og Cabernet Sauvignons karakteristiske aroma af solbær og røde og grønne peberfrugter.

Smagen har en perfekt balance mellem kraft og blødhed. Smagen af røde sommerfrugter mixes behageligt med vanille og fremhæver friskheden der efterfølges af en bemærkelsesværdig lang eftersmag.

Fortant Cabernet Sauvignon er velegnet til en fornøjelig og afslappet hygge­stund i gode venners lag. Serveres gerne til rødt kød, fjerkræ og gode oste.

Ejer: Skalli
Land: Frankrig
Område: Sydfrankrig
Druesorter: 100% Cabernet Sauvignon
Produktion: Druerne afstilkes 100% Efter gæringen udblødes druerne yderligere for at opnå en behagelig blød tannin.
Alkohol: 13%

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

06.04.2010 - Vindervin fra Chile

Carta Vieja Carmenère
Limited Release

”Limited Release” betyder at vinene kun produceres i begrænset mængde og kun i de sæsoner hvor de har nået den højeste kvalitetsstandard. Vinene er karakteriseret ved stor personlighed, god balance og fast struktur.

Robert Parker: 89 point!

Se hele beskrivelsen her