http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hans Baer, Riesling, RheinhessenBoschendal Black Angus

Minini Premium Pinot Grigio
Forstør billede


Minini Premium Pinot Grigio

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 39480

Minini

Pinot Grigio

Historien om vinhuset Minini starter i begyndelsen af 1920, hvor Francesco Minini, en ung landmand, vender tilbage fra 1. Verdenskrig.

Francesco var fuld af energi og beslutsomhed, og han havde en fast drøm om at starte en vingård på sine marker, med de få ressourcer han havde, men med stor ydmyghed og en masse passion.

Disse værdier har nu været vinhusets værdigrundlag gennem tre generationer, og bidraget til husets store udvikling.

Det har krævet mange års hårdt arbejde og stor viden om vin og dyrkning heraf, hvilket har resulteret i vinprojekter i de mest interessante vinregioner i Italien.

Pinot Grigio er måske den mest velkendte hvidvins drue fra Italien. Ofte betegnes Pinot Grigio som easy drinking wine, men sommetider overraskes man af den intense bouquet og den vedvarende friskhed i smagen.

Denne Pinot Grigio vil forbløffe dig med sin elegante og moderne stil. Farven er lys strågul med grønne reflekser. Vinen har en vinøs, delikat og frugtholdig aroma og en frisk og vedvarende smag.

Velegnet som aperitif eller til lette retter med f.eks. fisk.

Land: Italien
Område: Veneto
Ejer: Cantine Franseco Minini
Årgang: 2016
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Druesammensætning: 100 % Pinot Grigio
Alkohol: 12 %
Anbefalet serveringstemp.: 8-10ºC

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosé

RoséLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".