Produkter

SÖNK Vino Bianco Økologisk - Vegansk

39500

Beskrivelse

Sönk, vino bianco, Italia, Økologisk og Vegansk

Vingården Sgarzi Luigi som producere denne vin, skiller sig ud ved sin evne til at tilbyde både typiske og innovative vine. De producerer økologiske og veganske vine fra egne vinmarker, og vælger det bedste fra hver italiensk region.

Cantine Sgarzi Luigi er ISO 9001, ISO 14001, BRC og IFS certificeret.

Sönk, vino bianco, Italia, Økologisk og Vegansk er en frisk og frugtrig hvidvin. Druerne er høstet på det helt perfekte tidspunkt, hvor balancen mellem sødmen og syren i druen er perfekt til vinproduktion.

Vinen er dyrket og produceret både økologisk og vegansk, hvilket betyder, at der hverken i marken eller i den efterfølgende produktion er anvendt animalske/kemiske stoffer. Der er således hverken anvendt animalsk gødning eller kemiske bekæmpelsesmidler i vinmarken, ligesom der heller ikke er anvendt kemi eller æggehvider til klaring af vinen.

Sönk, vino bianco, Italia, Økologisk og Vegansk har en flot gulgrøn farve. Både duft og smag er karakteriseret af primære noter af citrus og grønne æbler efterfulgt af et strejf af honningmelon og blomsterdufte. Smagen er frisk og ren med en velafbalanceret syre.

Vino Bianco hovedsageligt er produceret på økologiske Chardonnay- og Pinot Blanc druer.
Serveringstemperatur 6-8 C

Information

Land
Italien
Region
Vino de Tavola
Årgang
Non Vintage (NV)
Alc %
12,5
Lukning
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Antal pr. kolli
6
Druetype
- Chardonnay
- Pinot Blanc
Download som PDF