http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Parducci, Small Lot Blend, ZinfandelRipasso Ca´del Toma DOC

Menicucci Ginesia Pecorino Terre di Chieti
Forstør billede


Menicucci Ginesia Pecorino Terre di Chieti

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 39550

Menicucci

Ginesia Pecorino Terre di Chieti

Antonio Menicucci plantede sine første vinstokke i 1970 i Ortona og nu tre generationer senere føres arven videre.

Menicucci producerer en bred vifte af unikke økologiske vine, lige fra de frugtfyldte til traditionelle hvide og røde varianter. Kærligheden og passionen for at lave gode vine forpligter til at levere overlegen kvalitet. Kontinuerlig innovation har bragt Menicucci op blandt Italiens mest beundrede vin brands.

Menicuccis vine har hver sin historie. Historier med charme der bringes til live gennem tæt samarbejde med kunstnere og grafiske designere, der skaber unikke etiketter.

Etiketterne til Ginesia vinene er lavet af kunstneren Lorenzo Pisani, der har en særlig lidenskab for digital kunst. Lorenzo bruger følelser og tanker til at lede sit kunstværk. Ginesia er skabelsen af verden, og illustreres på etiketten i de mange farver der i spiralform danner en perfekt cirkel - vores verden. Farverne på etiketterne repræsenterer forskellige tidspunkter. Montepulciano bringer minder om blomster og skønhed. Cerasuolo viser solen og vores ”lette” dage på jorden og Pecorino viser naturen - den grønne jord og alle de levende væsner.

Ginesia Pecorin har en levende og klar, strågul farve og en aroma med hint af hvide blomster, lyse frugter, æteriske overtoner toppet med en finish af mandel. Særdeles velstruktureret med en god vedholdenhed og balance.

Velegnet til alt godt fra havet, svampe og lyst kød.

Land: Italien
Område: Abruzzo
Ejer: Menicucci
Årgang: 2016
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Helix-proppen ”twist to open” er en ny og innovativ opfindelse. Systemet er en ergonomisk designet korkprop og en glasflaske forsynet med en tråd i halsen, som sikrer den manuelle åbning af flasken ved et enkelt vrid. Efter åbning kan flasken lukkes igen på samme måde.
Jordbund: Gamle vinmarker i Orsogna, Filleto og Guardiagrele med kalkstensholdig og stenet jord.
Vinstokke: Lige rækker
Druesammensætning: 100 % Pecorino
Dyrkningsmetode: 100 % økologisk
Høst: Slutningen af september
Gæring: De hele druklaser presses i pneumatisk presse og gærer ved 12-14ºC
Lagring: Lagret i rustfri ståltanke
Alkohol: 13 %
Anbefalet serveringstemp.: 8-10ºC

pdf-icon

 
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosé

RoséLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!