http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Laroche, Chablis Les Vaudvey, Premier CruHesketh, "Lost Weekend" Chardonnay

Borgo SanLeo, Garganega Veneto
Forstør billede


Borgo SanLeo, Garganega Veneto

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 39300

Borgo SanLeo

Garganega, Veneto

Denne grønne drue har sin oprindelse i Italien. Veneto er druens primæreområde. Man kan finde både gode og knap så heldige vine på netop denne drue. Det afgørende for kvaliteten er, som med så mange andre druer, hvor stort et udbytte den tvinges til at producere. Kendetegnede duftnoter for druen er typisk æble, mandel, blomster og citrus.

Borgo SanLeo Garganega har en medium dyb strågul farve med gyldne stråler. Aromaen er frisk og frugtagtig, med antydninger af mandler og hyldeblomst. Smagen er velstruktureret og fyldig, med en tiltalende, ren eftersmag, hvor man finder antydninger af sommerfrugter og mandler.

Vinen er en fremragende aperitif, især for dem, der foretrækker en tør vin. Den går også godt med supper, krydrede pastaretter, risotto, fisk, skaldyr og grillet hvidt kød.

Land: Italien
Område: Veneto
Ejer: Zonin
Årgang: 2014
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Skruelåg
Druesammensætning: 100 % Garganega
Gæring: Straks efter høsten presses druerne let, og mosten gærer 10-14 dage ved 18ºC
Alkohol: 11 %
Anbefalet serveringstemp.: 10-12ºC

pdf-icon




Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen



flere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosé

Rosé



Login






Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

06.12.2010 Australsk topvin

TOPVIN: Willunga 100 Grenache

2010 har været et særdeles positivt år for Willunga 100 Grenache. Vinen er blevet rosende omtalt flere gange af bl.a Oz Clarke, Jancis Robinson og The Wine Gang UK. Senest har Janice Robinson nævnt Willunga 100 Grenache i Financial Times i "Jancis Robinson’s top 100 red wines", og Olly Smith gav en fremragende anmeldese i The Mail on Sunday, Live Magazine

Se hele beskrivelsen her