http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Carta Vieja MerlotBaron Del Valle, Barrica, Ribera del Duero

Menicucci Ginesia Cerasuolo d'Abruzzo Rosé
Forstør billede


Menicucci Ginesia Cerasuolo d'Abruzzo Rosé

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 46550

Menicucci

Ginesia Cerasuolo d’Abruzzo Rosé

Antonio Menicucci plantede sine første vinstokke i 1970 i Ortona og nu tre generationer senere føres arven videre.

Menicucci producerer en bred vifte af unikke økologiske vine, lige fra de frugtfyldte til traditionelle hvide og røde varianter. Kærligheden og passionen for at lave gode vine forpligter til at levere overlegen kvalitet. Kontinuerlig innovation har bragt Menicucci op blandt Italiens mest beundrede vin brands.

Menicuccis vine har hver sin historie. Historier med charme der bringes til live gennem tæt samarbejde med kunstnere og grafiske designere, der skaber unikke etiketter.

Etiketterne til Ginesia vinene er lavet af kunstneren Lorenzo Pisani, der har en særlig lidenskab for digital kunst. Lorenzo bruger følelser og tanker til at lede sit kunstværk. Ginesia er skabelsen af verden, og illustreres på etiketten i de mange farver der i spiralform danner en perfekt cirkel - vores verden. Farverne på etiketterne repræsenterer forskellige tidspunkter. Montepulciano bringer minder om blomster og skønhed. Cerasuolo viser solen og vores ”lette” dage på jorden og Pecorino viser naturen - den grønne jord og alle de levende væsner.

Alzavola Cerasuolo Rosé har en lys, krystalklar, kirsebærrød farve og en intens blomstrende og frugtrig aroma med kirsebær og jordbær. Smagen er frisk med en mandelagtig afslutning.

Velegnet til pizza, alt godt fra havet, pastaretter med tomatsauce og til lyst kød.

Land: Italien
Område: Abruzzo
Ejer: Menicucci
Årgang: 2016
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Jordbund: Gamle vinmarker i Orsogna, Filleto og Guardiagrele med kalkstensholdig og stenet jord.
Vinstokke: Lige rækker
Druesammensætning: 100 % Montepulciano d’Abruzzo
Dyrkningsmetode: 100 % økologisk
Høst: Høstet første uge i oktober.
Gæring: Druerne presses blidt for at undgå farveudtræk fra skindet, men bevare udvindingen af polyphenoler, der virker på samme måde som antioxidanter. Temperaturkontrolleret gæring ved 16-18ºC i ståltanke
Lagring: Lagret i rustfri ståltanke
Alkohol: 13 %
Anbefalet serveringstemp.: 12-14ºC

 pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".