http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
BIO - Il Borgo, Terre Siciliane IGT Nero D´AvolaRødvin Australien - Peak Hill, Shiraz/Merlot

Cava Bonaval Semi Seco
Forstør billede


Cava Bonaval Semi Seco

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 51850

Cava Bonaval Semi Seco

Spanien

I den nordøstlige del af Spanien ved den catalanske middelhavskyst syd for Barcelona, finder man Penedés-området, Cava´ens hjemstavn.

Betegnelsen Cava dækker over spansk mousserende vin lavet på Methode Traditionelle, det der tidligere blev kaldt Champagne-metoden.

Grundvinen tilsættes således sukker og gær, hvorpå den tappes på tykke flasker for at gennemgå andengæring i minimum ni måneder. Jo længere tid vinen får lov til at ligge, desto flere smagsnuancer og finere mousse vil den færdige Cava opnå.

Efter endt lagring bringes flaskerne til pupitrene, en art flaskereoler, hvor flaskerne sættes med bunden i vejret. I denne stilling vil vinens bundfald samles i flaskehalsen, som nedsænkes i minus 20 graders frysevæske. Ved nedfrysningen indkapsles bundfaldet i en isklump, som man derpå slet og ret skyder ud ved at tage kapslen af flasken og lade kulsyretrykket presse klumpen op.

Cava Bonaval Semi Seco er en ekstraordinær vellavet og halvtør Cava. Farven er lys gul med elegante små bobler. Aromaen er frisk og frugtagtig med en særdeles behagelig smag.

Land: Spanien
Område: Penedés (Cava D.O.)
Ejer: Bodegas inviosa
Type: Mousserende
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Druesammensætning: Macabo, Xarel.lo, og Parellada
Gæring: Methode Traditionelle
Lagring: Minimum 14 måneder
Alkohol: 11,5 %
Anbefalet serveringstemp.: ca. 6ºC

 pdf-icon




Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen




Login






Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

24.09.2015 Medaljeregn til laroche

Masser af internationale medaljer er regnet ned over vinene fra Domaine Laroche, se et udvalg af dem her:

Læs mere...