http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Mas Compagne Syrah Rosé - ØkologiskMonin Sirup de Fruit Passion

ASK ØL nr. 7 - Strandurt
Forstør billede


ASK ØL nr. 7 - Strandurt

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.500 ltr.

Varenr: 556

ASK øl no. 7

Strandurt

Den nye øl ASK er produceret af Næstved Bryghus for Excellent Wine, og der er lagt op til feinschmeckeri, både hvad angår smags- og designoplevelsen.

Flasken fortæller historien om, at Ask har vokset i Danmark i mere end 8000 år. I nordisk mytologi var asketræet kendt som livets træ, Yggdrasil, der var et af guden Odins mange tilnavne. Yggdrasil betyder ”den skrækkeliges” hest.

Sagnet fra den nordiske mytologi fortæller, at træets krone, der altid var grøn, gik helt op til himlen, og dets tre rødder endte i tre forskellige verdener: Asgård, gudernes hjem, Jotunheimen, jætternes hjem og det underjordiske Hel. Under hver rod sprang en kilde frem. Når man drikker ASK, får man næsten fornemmelsen af, at ASK er tappet direkte fra disse saftige kilder.

Ask øl nr. 7 – Strandurt er en overgæret øl af typen American Pale Ale – en herlig sommer øl. Duft af velafbalancerede humlenuancer og citrus med en baggrund af ristet malt. Aromatisk og frugtagtig smag med en fyldig, bitterfrisk og afrundet afslutning af humle.

Amerikansk inspireret Ale, brygget på tre forskellige malttyper og gæret på en Irish Yeast. Det er en single hop, fordi der kun er anvendt en slags humle, aromahumlen Cascade fra USA.

Der er tilsat Strandkarse, også kaldet vild peberrod, der tilfører en frisk og let krydret smag.

ASK nr. 7 er velegnet som tørstslukker eller som belønning efter en dag i haven, Det naturlige valg til det gode danske frokostbord.

Land: Danmark
Bryggeri: Næstved Bryghus
Ejer: Excellent Wine
Type: Ale
Flaskestørrelse: 50 cl
Lukning: Kapsel
Alkohol: 5,5 %

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".