http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
A.H. Riise X.O. 6-20 Year Reserve RumMorgadio da Calcada Vintage Port 2015

ASK ØL nr. 7 - Strandurt
Forstør billede


ASK ØL nr. 7 - Strandurt

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.500 ltr.

Varenr: 556

ASK øl no. 7

Strandurt

Den nye øl ASK er produceret af Næstved Bryghus for Excellent Wine, og der er lagt op til feinschmeckeri, både hvad angår smags- og designoplevelsen.

Flasken fortæller historien om, at Ask har vokset i Danmark i mere end 8000 år. I nordisk mytologi var asketræet kendt som livets træ, Yggdrasil, der var et af guden Odins mange tilnavne. Yggdrasil betyder ”den skrækkeliges” hest.

Sagnet fra den nordiske mytologi fortæller, at træets krone, der altid var grøn, gik helt op til himlen, og dets tre rødder endte i tre forskellige verdener: Asgård, gudernes hjem, Jotunheimen, jætternes hjem og det underjordiske Hel. Under hver rod sprang en kilde frem. Når man drikker ASK, får man næsten fornemmelsen af, at ASK er tappet direkte fra disse saftige kilder.

Ask øl nr. 7 – Strandurt er en overgæret øl af typen American Pale Ale – en herlig sommer øl. Duft af velafbalancerede humlenuancer og citrus med en baggrund af ristet malt. Aromatisk og frugtagtig smag med en fyldig, bitterfrisk og afrundet afslutning af humle.

Amerikansk inspireret Ale, brygget på tre forskellige malttyper og gæret på en Irish Yeast. Det er en single hop, fordi der kun er anvendt en slags humle, aromahumlen Cascade fra USA.

Der er tilsat Strandkarse, også kaldet vild peberrod, der tilfører en frisk og let krydret smag.

ASK nr. 7 er velegnet som tørstslukker eller som belønning efter en dag i haven, Det naturlige valg til det gode danske frokostbord.

Land: Danmark
Bryggeri: Næstved Bryghus
Ejer: Excellent Wine
Type: Ale
Flaskestørrelse: 50 cl
Lukning: Kapsel
Alkohol: 5,5 %

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine