http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Simon-Selosse Grand Cru Premieres Saveurs ChampagneNjord Gin

La Chevaliere, Rosé
Forstør billede


La Chevaliere, Rosé

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 46210

Rosé de La Chevaliere

Languedoc, Frankrig

Historien om Domaine Laroche starter i 1850, og er tæt forbundet til udviklingen af Chablisområdet og dets vinmarker. På det tidspunkt er der hverken juridiske afgrænsninger af markerne, og heller ingen drueklassifikationer. Vinproducenterne måtte blot udforske området for at finde de bedste placeringer.

Laroche var blandt disse pionerer, og et århundrede senere og ved ubønhørlig teknisk innovation afslører vinene fra Laroche den karakteristiske profil fra deres terroirs og særligt den bemærkelsesværdige Chablis  karakteristik.

Den endeløse søgen efter ekstraordinære terroirs har været et vartegn for Laroche gennem de sidste 20 år og Laroche har marker i både Languedoc, Chile og Sydafrika.

Vinen har en lys pink farve, og duften er domineret af vandmelon, solbær, en anelse banansødme, og vanilje og citrus. Smagen er tør med udtryk af vandmelon, solbær og banansødme. Smagen slutter tørt med god terroir. Dejlig terrasse rosé.

Land: Frankrig
Område: Languedoc
Ejer: Laroche
Årgang: 2014
Type: Rosévin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Skruelåg
Druesammensætning: 55 % Grenache, 45 % Syrah
Høst: Druerne høstes om natten og holdes kølig for at bevare mest mulig aroma.
Gæring: Drueklaserne knuses blidt i pneumatisk presse efterfulgt af kølig bundfældnig. Herefter 10-12 dages fermentering ved 12-17ºC i rustfri ståltanke.
Lagring: 3 måneders lagring i ståltanke
Alkohol: 12,5 %
Anbefalet serveringstemp.: 10-12ºC

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

RosévinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".