http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Nocedal N3b Crianza Rioja 2010Fortant Coastal Chardonnay

Qs2 Sardonia
Forstør billede


Qs2 Sardonia

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 10078

Qs2 Sardonia, 2015

Quinta Sardonia er beliggende ved Sardón de Duero 6 km vest for Quintanilla de Onésimo, hvor Peter Sisseck har sine Pingus-kældre, og blev etableret som en biodynamisk vingård i 2000.

Vingården blev tilplantet med Tempranillo (Tinto Fino) Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot, Malbec og Syrah, og Peter Sisseck har her haft lejlighed til at prøve kræfter med helt unge vinstokke og se, hvorledes de forskellige druesorter trives i dette terroir.

Den første årgang Quinta Sardonia var 2002, hvor der produceredes 6.000 flasker på de blot 2 år gamle stokke, og den nye vin blev en øjeblikkelig succes, der med 2004-årgangen – på 4 år gamle vinstokke – opnåede 96 point hos Robert Parker, hvormed Quinta Sardonia indskrev sig, som den første og hidtil eneste vin, der har opnået en så høj rating på så unge vinstokke.

En separat beliggende vingård tilhørende Quinta Sardonia og beplantet 100 % med Tempranillo har fra og med 2005-årgangen leveret druerne til vinen Qs2 Sardonia.

WWF Verdensnaturfonden Q2 Sardonia er ligesom Quinta Sardonia bio-certificeret og Q2 indgår i vort samarbejde med WWF Verdensnaturfonden med udvalgte ”WWF Biovine”. Disse vine er udvalgt blandt de mest populære vine i vort sortiment efter devisen, at det ikke er de truede dyrearter, der skal støtte vinene eller vinproducenterne; men vinene eller vinproducenterne, der gerne skulle være gode eksempler på hensyntagen til naturen gennem deres arbejde i markerne og i kældrene – og ud over dette gode eksempel også have overskud til at engagere sig i at støtte naturen gennem Verdensnaturfonden.

Land: Spanien
Område: Sardón de Duero
Ejer: Quinta Sardonia
Årgang: 2012
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Druesammensætning: 63% Tempranillo, 12% Cabernet Sauvignon, 11% Petit Verdot, 9% Syrah, 4% Cabernet Franc, 1% Merlot.
Dyrkningsmetode: Økologisk
Lagring: 16 måneders fadlagring
Alkohol: 15 %

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

RosévinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

31.03.201 Medalje til Le Reviseur

Guldmedalje til Le Reviseur XO Cognac

Le Reviseur XO Cognac har vundet GULDMEDALJE ved San Francisco World Spirits Competition 2011. Konkurrencen blev afholdt 18.-20. marts 2011 på Hotel Nikko i San Francisco og var den 11. og hidtil største. 1.106 produkter fra 61 lande deltog i konkurrencen.

Se hele beskrivelsen her