http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Nocedal N3b Crianza Rioja 2010Fortant Coastal Chardonnay

Qs2 Sardonia
Forstør billede


Qs2 Sardonia

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 10078

Qs2 Sardonia, 2012

Quinta Sardonia er beliggende ved Sardón de Duero 6 km vest for Quintanilla de Onésimo, hvor Peter Sisseck har sine Pingus-kældre, og blev etableret som en biodynamisk vingård i 2000.

Vingården blev tilplantet med Tempranillo (Tinto Fino) Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot, Malbec og Syrah, og Peter Sisseck har her haft lejlighed til at prøve kræfter med helt unge vinstokke og se, hvorledes de forskellige druesorter trives i dette terroir.

Den første årgang Quinta Sardonia var 2002, hvor der produceredes 6.000 flasker på de blot 2 år gamle stokke, og den nye vin blev en øjeblikkelig succes, der med 2004-årgangen – på 4 år gamle vinstokke – opnåede 96 point hos Robert Parker, hvormed Quinta Sardonia indskrev sig, som den første og hidtil eneste vin, der har opnået en så høj rating på så unge vinstokke.

En separat beliggende vingård tilhørende Quinta Sardonia og beplantet 100 % med Tempranillo har fra og med 2005-årgangen leveret druerne til vinen Qs2 Sardonia, der i 2012-årgangen desuden indeholder Cabernet Sauvignon og Merlot fra hovedvingården.

WWF Verdensnaturfonden Q2 Sardonia er ligesom Quinta Sardonia bio-certificeret og Q2 indgår i vort samarbejde med WWF Verdensnaturfonden med udvalgte ”WWF Biovine”. Disse vine er udvalgt blandt de mest populære vine i vort sortiment efter devisen, at det ikke er de truede dyrearter, der skal støtte vinene eller vinproducenterne; men vinene eller vinproducenterne, der gerne skulle være gode eksempler på hensyntagen til naturen gennem deres arbejde i markerne og i kældrene – og ud over dette gode eksempel også have overskud til at engagere sig i at støtte naturen gennem Verdensnaturfonden.

Land: Spanien
Område: Sardón de Duero
Ejer: Quinta Sardonia
Årgang: 2012
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Druesammensætning: Tempranillo, Cabernet Sauvignon og Merlot.
Dyrkningsmetode: Økologisk
Lagring: 15 måneders fadlagring
Alkohol: 15 %

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

RosévinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!