http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Laroche, ChablisSimon-Selosse Grand Cru Premieres Saveurs Champagne

PSI 2015 - Pingus
Forstør billede


PSI 2015 - Pingus

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 1
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 10070

PSI 2015

Ribera del Duero

Vinen er opkaldt efter det 23. bogstav i det græske alfabet – det seneste resultat af Peter Sisseck’s dybe engagement i Ribera del Duero.

Vinen er skabt på 100% Tempranillo købt fra en række vinbønder, som indtil for få år siden blev betalt for, og derfor også sigtede efter kvantitet. Nu har de indledt et samarbejde med Peter Sisseck og hans partner Pablo Rubio, der i første omgang går ud på at efterstræbe kvalitet frem for kvantitet.

Projektet er markant forskelligt fra Flor de Pingus, og det handler mere om at afsøge de muligheder, der ligger gemt i de rodfæstede traditioner, end om at præstere voldsomme vine, der om ikke andet slår benene væk under verdenspressen.

Den er mørk i glasset - naturligvis - og så byder den sig til med en herlig og umiddelbar duft, hvor de modne røde frugter finder sammen med friske violer og en antydning af brombær likør.

Derpå er vinen intens og velsmagende i munden, og nedenunder er der en pulserende friskhed, som giver vinen kant og kalder smilet frem.

En god begyndelse fra en legelysten Peter Sisseck, og et smukt eksempel på, at behersket anvendelse af større og ældre fade kan være svært vanedannende.

Det græske bogstav PSI fungerer også som symbol for psykologien, og måske er målet for PSI efterhånden som projektet udvikler sig, at finde ind til selve sjælen i Ribera del Duero ved at tage afstand fra mange af de moderne teknikker, der anvendes i regionen i dag såvel i marken som i vinkælderen.

Land: Spanien
Område: L.A HORRA regionen i Ribera del Duero
Ejer: Peter Sisseck
Årgang: 2015
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Druesammensætning: 100% Tempranillo
Alkohol: 14,5 %
Anbefalet serveringstemp.: 15-17°C

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listenflere kategorier


Rødvin

Rødvin


Hvidvin

Hvidvin


Rosévin

RosévinLogin


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

 

24.07.2014 Aurora blandt Verdens bedste vine!

Aurora Moscatel nr. 56 af verdens bedste vine!

Aurora Moscatel er blevet placeret som nr. 56 af de 100 bedste vine i verden, og er den højest placerede brasilianske vin på listen! Vinen er desuden den næstbedste mousserende vin (eksklusive champagne) på listen.

Det er ”World Association of Journalists and Writers of Wine and Spirits” (WAWWJ) der har udarbejdet listen på baggrund af 51.617 medaljer uddelt i 75 internationale konkurrencer i 67 lande.

Se hele listen på www.wawwj.com