Produkter

Aurora Brandy V.S.O.P 12 Years

61700

Beskrivelse

Aurora Brandy

12 Years - V.S.O.P. - Brasilien

I 1875 kom de første italienske immigranter til det sydlige Brasilien, hvor de mødte et klima meget lig det italienske. De medbragte stor viden og erfaring omkring vinproduktion og startede hurtigt op med at fremstille vine.

Aurora blev etableret i 1931 af 16 familier fra byen Bento Gonçalves og er i dag Brasiliens største vinproducent med en årlig produktion på 50 millioner kg druer. Kooperativet har i dag 1.100 medlemmer.

Ekstrem omhyggelighed i alle produktionsfaser, lige fra nyplantning af vinstokke til aftapning af de færdige produkter, har bidraget til Auroras fortsat voksende succes. Desuden investeres der konstant i den nyeste teknologi, der kan forbedre produktionen.

Aurora Brandy V.S.O.P. er fremstillet ved destillering af hvidvin lavet på Trebbianodruer fra forskellige høstår. Vinen destilleres på en pot-still (også kaldet alembic metoden) og lagres herefter i franske egetræsfade.

Den gennemsnitlige alder på den færdige brandy er 12 år, hvilket svarer til V.S.O.P. Fremstillingen forener videnskab og kunst i et unikt produkt med en smuk gylden farve.

Smagen er fyldig, med blandende aromaer som vanilje, tørrede abrikoser og blomme samt undertoner af blødt smør og hasselnødder.

Denne brasilianske hedvin kan bruges som et godt alternativ til cognac. Aurora Brandy V.S.O.P er velegnet som ledsager til en god cigar, chokolade eller søde desserter.

Aurora er i romersk mytologi gud­inden for morgenrøden. Aurora fornyede sig selv hver morgen ved daggry og flyver over himlen og annoncerer morgenens ankomst. Hun har to søskende: en broder (solen) og en søster (månen). Hun har haft mange mænd og har fire sønner: vindene nord, syd, øst og vest.

Information

Land
Brasilien
Region
Rio Grande do Sul
Alc %
38,0
Lukning
Korkprop
Størrelse
70 cl
Antal pr. kolli
6
Lagring
12 års fadlagring
Download som PDF