http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Bouchard Aîné & Fils Pinot Noir Héritage du ConseillerAckerman, Sancerre, Les Charmelles

ABK6 VSOP Grand Cru Cognac
Forstør billede


ABK6 VSOP Grand Cru Cognac

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.700 ltr.

Varenr: 63650

WCA ABK6VERDENS BEDSTE COGNAC!

ABK6 VSOP Grand Cru Cognac

Single Estate Cognac

ABK6 Cognac blev lanceret af Francis Abecassis i 2006 for at appellere til et yngre publikum end traditionel cognac. Dens navn, udtalt på fransk, lyder præcis som ”Abecassis”. Det blev brugt af hans datter Elodie som en forkortet signatur i SMS-beskeder og otte år senere, i en alder af 27, står hun i spidsen for virksomheden sammen med sin far.

Den frugtrige karakter ved ABK6 cognac kommer fra den kalkholdige jord og klimaet på bakketoppene hvor vinmarkerne står. En anden vigtig faktor er, at den eaux-de-vie der anvendes i cognac´en er lagret væsentligt længere, end andre cognac’er.

”Vores mål er at skaben en meget blød og rund kvalitet”, siger Kældermester Christian Guérin. ”Vi har altid ønsket at holde en frugtrig stil som er kendetegnet ved denne ”Single Estate”.

Verdens bedste Cognac 2014
The World Cognac Awards er en del af de prestigefyldte World Drinks Awards program, lanceret i 2007. Præsenteret af TheDrinksReport.com, der er verdens førende online kilde for fagfolk, vælger, belønner og markedsfører World Cognac Awards den bedste Cognac.

Prøver af alle cognac’er i konkurrencen blev sendt til samtlige dommere worldwide og herefter indsamledes deres kommentarer og placeringer. Efter smagningerne blev Cognac ABK6 V.S.O.P. Grand Cru tildelt prisen som ”Verdens bedste Cognac 2014”, fordi den har en yderst tiltalende, let og blød ”easy-to-drink”-stil, samt en frugtrig eftersmag. Duften og smagen indeholder æbletærte og kanel, orange, vanilje og nødde aromaer, som giver en fremragende finish.


Land: Frankrig
Område: Cognac
Ejer: ABK6
Type: Cognac
Flaskestørrelse: 70 cl
Lukning: Skruelåg
Jordbund: Meget kalkholdige bakkeskråninger
Druesammensætning: 100 % Ugni Blanc
Gæring: Traditionel hvidvinsfremstilling
Lagring: Lagret i 350 liters franske limousin egetræsfade
Destillering: Dobbelt destilleret i traditionelle Charentais Pot stills
Alkohol: 40 %

pdf-icon

Pressemeddelelse fra ABK6

Guldmedalje - IWSC London 2013

Sølvmedalje - CGA Paris 2012

Guldmedalje - ISC London 2010
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".