Produkter

Ron Millonario Solera 15 år Reserva Rom Especial Peru

3017

Beskrivelse

Ron Millonario Solera 15 Year Reserva Especial Rum

Peru

Millonario Solera 15 Reserva rom er lavet af en blanding af sukkerrørshonning og -melasse, omhyggeligt udvalgt og bearbejdet gennem hele gærings-, destillations og forædlingsprocessen, i en kombination af oprindelige og nye teknikker, som kombinerer kunst, videnskab og tradition i denne harmoniske rom.

Dens udvalgte aroma og smag er resultatet af en minutiøs kontrol med rommens ældningsproces i egetræsfade, hvilket kombineret med iblanding af ædel-rom med årene sikrer en forøget kvalitet.

Ron Millonario vinder titlen som Best of Show 2009 sammen med titlen som Verdens Bedste Premium rom ved Rum Festival i Florida, marts 2009

I kategorien Aged Rum +15 vinder Ron Millonario Solera 15 Reserva Especial som bedste rom, og opnår samtidig så høj en score at rommen også kåres til Best of Show 2009.

Denne festival (også kaldet VM for Rom) er den største og mest prestigefyldte rom festival i USA, og dermed i verden. Der er 8 rom dommere som havde til opgave at bedømme mere end 50 forskellige rom mærker.

Ron Millonario Solera 15 Reserve Especial vandt også i 2008 som Verdens Bedste Premium Rom og gentog sejren i 2009.

Men da alle dommere bedømte Ron Millonario Solera 15 Reserve Especial til mere end 90 point, modtog rommen også æren som Best of Show 2009

Aroma: Brun farin, brændte mandler, vanille, fad, rosin og mørk chokolade. Smag: Formfuldendt rom sødme, nuanceret og afvekslende. Krydderier, karamelliseret sukker i flot balance. Eftersmag: Lang eftersmag, masser af søde og krydrede nuancer. Behagelig afrundet og kompleks. Ron Millonario Solera Reserva Especial 15 år er en sød dram til luksus og fornøjelse, og en du får du lyst til at drikke mere af.

Information

Land
PE
Alc %
40,0
Lukning
Korkprop
Størrelse
70 cl
Antal pr. kolli
6
Lagring
15 års fadlagring
Download som PDF