http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Lornano Chianti Colli Senesi DOCGCépages Pays d´Oc Chardonnay

Marama Spiced Fijian Rum
Forstør billede


Marama Spiced Fijian Rum

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.700 ltr.

Varenr: 62860

Marama

Spiced Fijian Rum - Fiji øerne

Marama betyder ”dame” på Fijiansk, og hentyder til sagnet om ”The Mermaid of Fiji Islands” som pryder flasken. Det var i 1842 da dampskibe udforskede Stillehavet, at man her opdagede mysterier og fantastiske steder. Det førte til tro på monstre, forbandelser og eksotiske væsener.

Hver uge blev de forvirrede indbyggere i Fiji besøgt af arrogante, despotiske opdagelsesrejsende og forskere, der mishandlede dem, og tvang dem til at arbejde på deres forposter. De oprindelige folks fortvivlelse for at genvinde freden, og få de ubudne stoppet, resulterede i et boom i tilbedelsen af ​Fiji havfruen, som altid havde været et mål for hengivenhed på øerne.

En af de opdagelsesrejsende, Dr. J. Griffin, var så fascineret af Fiji havfruen, at han besluttede at søge efter hende. Opmuntret af den fijianske tro på, at havfruen var et ægte væsen. Lige da han begyndte at miste håbet om nogensinde at finde hende, hørte han på en stille strand en bevægende sang som blev højere med hvert skridt, han tog: der var hun, ”The Mermaid of Fiji Islands” - smukkere end han nogensinde kunnet have forestillet sig. Det varede kun et sekund, bare et hurtigt blik, men han ville aldrig kunne glemme, hvad han havde følt. Han var absolut fortryllet af skønheden i Fiji havfruen.

Ingen ved med sikkerhed, hvad der skete med J. Griffin, om han mistede sin forstand, eller om han glemte sin besættelse, men nogle siger, at han forblev på stranden for altid og ventede på ”The Mermaid of Fiji Islands”.

Marama Spiced Fijian rom er produceret på en kombination af to centrale elementer der begge findes af høj kvalitet på vulkan øerne Fiji – Sukkerrør og rent kildevand. Det er de perfekte betingelser for produktion af rom i den bedste kvalitet.  Efter destillering lagres rommen på amerikanske egefade i 3 til 5 år inden den sammenstikkes. Under processen tilsættes ekstrakter fra Fiji øernes eksotiske planter og frugter. Dette giver rommen en utrolig blød og unique smag med undertoner af krydderier, vanilje og citrus.

Land: Fiji
Type: Rom
Flaskestørrelse: 70 cl
Lukning: Korkprop
Alkohol: 40 %

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".