http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Boschendal Pavillion Chenin BlancAbsinth - Pernod

Cuesta Fino Sherry
Forstør billede


Cuesta Fino Sherry

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 53600

Cuesta Fino Sherry

Firmaet Caballero Groups oprindelse stammer helt tilbage fra 1830, da Mr. José Cabaleiro do Lago involverede sig i fremstilling af sherry og likører.

Firmaet vokser og begynder at eksportere til England og Amerika i 1870, og i 1932 opkøbes bodegaerne José de la Cuesta og John William Burdon. Dette gjorde kun at firmaet fik endnu mere vokseværk.

Luis Caballeo Group blev dannet af Luis Caballero Noguera i 1944. Det var under hans ledelse at både den nationale og internationale distribution var organiseret og antallet af vinmarker blev forøget.

Bodegas José de la Cuesta har gennem tiden været en af mest anerkendte og kvalitetsbevidste leverandører til Cabarello gruppen.

Fino betyder ”det fineste”, hvilket hentyder til at den er produceret af den bedste most - dvs. saften fra første presning af druerne. Farven er flot levende og gul, og smagen er tør, frisk med toner af mandel, salt, flor (gær) og krydderier.

Vinen er velegnet som aperitif eller til lyse fiskeretter, retter der indeholder mayonaisse, frugt desserter eller nødder.

Land: Spanien
Område: Jerez
Ejer: Luis Caballeo Group
Type: Sherry
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Korkprop
Jordbund: Sten og kalk
Druesammensætning: 100 % Palomino fino
Høst: Start september
Gæring: Stålfermentering
Lagring: Lageret op til 5 år i El Puerto de Santa Maria under unikke biodynamiske forhold.
Lagringspotentiale: 2-3 år
Alkohol: 15 %
Anbefalet serveringstemp.: 6-7°C

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

23.10.201 Mendocino Wine CO - Certificeret Co2-neutral

Vores californiske vinhus, Mendocino Wine Co. er certificeret CO2 neutral, og det endda uden at købe CO2-kvoter!

Det ene certifikat viser at Vingården Mendocinos vinmarker og den måde de håndterer disse er CCOF certificeret, hvilket svarer til EU's ØKO-mærke. Grunden til at ”kun” Paul Dolan er ØK-certificeret, er at her anvender de udelukkende druer fra egne kontrollerede marker.

Det andet certifikat viser at Vingården Mendocino behandler og producerer al den vin de får ind efter CCOF- standarder – altså efter EU's økologiske standarder, også selv om ikke alle druer er dyrket økologisk. Du finder vinene fra Mendocino Wine Co. her

{slimbox images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_GMAWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate GMA;images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb.jpg,images/stories/vinhuse/mendocino_CCOF_Certificate_NOPWeb_thumb.jpg,Mendocino CCOF Certificate NOP}

Se også www.mendocinowineco.com/trade-media - med nyttig information, hvis du vil vide mere!