http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Bouchard Aîné & Fils Bourgogne Pinot Noir Les VendangeursDopff au Moulin Riesling Grand Cru Schoenenbourg de Riquewihr 2008

Sake Shirayuki Japansk Risvin
Forstør billede


Sake Shirayuki Japansk Risvin

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 12
Indhold: 0.700 ltr.

Varenr: 2591001B

Sake Shirayuki Japansk Risvin

Shirayuki Sake brygges i det japanske Nada-distrikt, der anses for at være Sake's hjemland. Bryggeriet begyndte sin produktion i 1550.
Shirayuki Sake er fremstillet af gæret ris, det er ikke nogen vin, selv om den ofte kaldes risvin. Teknisk er det en øl, selv om det er hvad, den ligner mindst.
Shirayuki Sake drikkes både kold og ret varm. Efter japansk skik serveres Sake varm, fordi varmen frigiver dens kraftige bouquet.

Sake kan varmes på forskellige måder. Den åbne flaske kan varmes i en gryde med kogende vand, flasken tages op når Sake'ens temperatur er ca. 40oC, eller sæt flasken i en ovn, hvor temperaturen er 40 - 45oC, i ca. 20 minutter.

Sake'en hældes over på en lille porcelænskaraffel, som kaldes tokkuri. Derefter skænkes i små porcelænskopper, kaldet sakazuki. Man skal nippe til sin Sake og nyde den til japanske retter. Shirayuki Sake bruges også i forskellige drinks.

Serveringstemperatur 8 - 10 eller 40oC.
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine