http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Johnnie Walker RedSara e Sara Pinot Nero

Grey Goose Vodka
Forstør billede


Grey Goose Vodka

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 12
Indhold: 0.700 ltr.

Varenr: 2901

Grey Goose Vodka

World's best tasting vodka!

Vodkaen med verdens bedste smag - en luksuriøs, blød, smøragtig og afrundet smag, der smelter på tungen med en lang og fyldig finish.

Grey Goose vodka kommer fra det berømte cognac-område i det vestlige Frankrig. Arven og ekspertisen fra det frodige, gavmilde cognac-område kombineret med en moderne vision om at fremstille en vodka ud over det sædvanlige, skabte denne exceptionelle vodka.

Grey Goose er fremstillet af 100% fin fransk hvede fra
La Beauce området og destilleres hele fem gange.

Grey Goose er tilsat kildevand fra bjergene i Frankrigs hjerte. Vandet filtreres ved hjælp af champagne kalksten for at opnå optimal renhed.

Den elegante smag i Grey Goose er det ultimative bevis på den rene hvedes ædle karakter. Aromaen er afrundet med et strejf af sødme, der minder lidt om fin fransk mandelkage.

Flaskens statuariske fremtoning indgyder tillid til kvaliteten af indholdet. Den er fremstillet af ekstra kraftigt glas og lukket med en prop med folielukning. Den matterede flaske, der er dekoreret med store centrale bjergmassiver og flyvende gæs, har et klart vindue formet som en grå silhuet af en gås.

Grey Goose nydes bedst i cocktails eller ”on the rocks”.
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

31.03.201 Medalje til Le Reviseur

Guldmedalje til Le Reviseur XO Cognac

Le Reviseur XO Cognac har vundet GULDMEDALJE ved San Francisco World Spirits Competition 2011. Konkurrencen blev afholdt 18.-20. marts 2011 på Hotel Nikko i San Francisco og var den 11. og hidtil største. 1.106 produkter fra 61 lande deltog i konkurrencen.

Se hele beskrivelsen her