http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Noilly Prat DryMinini Premium Pinot Grigio

Hans Baer, Riesling, Rheinhessen
Forstør billede


Hans Baer, Riesling, Rheinhessen

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 40720

Hans Baer Riesling

Rheinhessen

Rheinhessen er den største af Tysklands 13 vinproducerende regioner, og dækker et areal på 26.500 hektar.

Rheinhessen er også kendt som regionen med de tusind bakker og er godt beskyttet af bjergene Hunsrück, Taunus, Odenwald og Nordpfalz.

Regionen er tillige karakteriseret ved en række forskellige jordtyper der giver optimale vækstbetingelser for mange druevarianter. Vinmarkerne i Rheinhessen er hjemsted for mange små stenhytter, der er kendt som ”trulli”.

Hans Baer er en internationalt vinserie med udvalgte tyske kvalitetsvine fra Rheinhessen.

Bjørnen, som er det populære og verdensomspændende kendte symbol for den tyske hovedstad Berlin, er blevet udvalgt til vinenes logo. Berlin - bjørnenes hjem - er en kosmopolitisk, moderne og pulserende storby, der byder folk velkommen fra hele verden og inspirerer med sin karakteristiske Skyline.

Om navnet Hans Baer: Hans er et traditionelt fornavn i Tyskland, og den internationale stavning Baer er let forståelig over hele verden.

Hans Baer Riesling har en ungdommelig lysegrøn farve, med lysegule stråler og en sølvfarvet glans.

Bouquetten er ganske diskret og frisk, men klart drevet af frugt med præcise noter af hvide ferskner, mirabeller og hints af lime og frisk kiwi.

Smagen er saftig og blød med masser af hvid fersken, gule æbler og stenfrugter, velafbalanceret med stor friskhed og vitalitet, som er så typisk for Rieslings kendetegn.

Den lille mængde restsukker vinen har, giver vinen en generøs og velformet struktur, som små noter af mineralitet øger dybden og længden på.

Vinen er velegnet til aperitif, men matcher også godt med skaldyr, krebs, hummer, tunge, hellefisk og vildlaks.

Land: Tyskland
Område: Rheinhessen
Ejer: Weinkellerei Hechtsheim
Årgang: 2016
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: 75 cl
Lukning: Skruelåg
Jordbund: Kalksten
Druesammensætning: 100 % Riesling
Alkohol: 12 %
Anbefalet serveringstemp.: 8ºC

pdf-icon
Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen
Login


Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

21.05.2013 - Medaljeregn til spanien

La Báscula er blevet overdænget med bronzemedaljer ved Decanter World Wine Awards 2013. Hele 6 medaljer blev det til ved den prestigefyldte smagning.

 

Decanter World Wine Awards blev lanceret i 2004 med 4.000 tilmeldte vine, og kunne således i år holde 10 års jubilæum, som verdens førende vinkonkurrence med ikke mindre end 14.362 tilmeldte vine fra hele verden.

219 vineksperter fra 27 lande, heriblandt 75 Master of Wine og 13 Master Sommeliers mødtes i London i april 2013 for at smage på herlighederne.

9.873 vine blev tildelt medaljer, fordelt på 156 regionale trofæer, 229 guldmedaljer, 1.665 sølvmedaljer, 4.165 bronzemedaljer og 3.658 vine blev "commended".