http://www.excellentwine.dk/

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Bacardi Limon 1,0 ltr.Château d'Armailhac, 5. Cru, Pauillac, 2011

Dopff au Moulin Riesling Grand Cru Schoenenbourg de Riquewihr 2011
Forstør billede


Dopff au Moulin Riesling Grand Cru Schoenenbourg de Riquewihr 2011

Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 12
Indhold: 0.375 ltr.

Varenr: 37612

Dopff au Moulin Riesling Grand Cru Schoenenbourg de Riquewihr 2011

Dopff au Moulin har fremstillet vin i den underskønne by Riquewihr siden 1574 og er et af verdens ældste familieejede vinfirmaer.

Schoenenbourg (det smukke bjerg)er et af de mest prestigefyldte og kendte steder i Alsace. Området ligger nord for Riquewihr på den sydlige og sydøstlige side af bjergkammen i en højde af 265 til 380 meter, og grænser direkte op til Dopff au Moulins domicil. Området er 53,4 hektarer på en jordbund indeholdene bl.a. mergel, dolomit, kiselholdigt grus, sandsten og kalk.

Riesling Grand Cru Schoenenbourg har en svag gylden farve og en frugtagtig og blomstret aroma. Smagen er behagelig kompleks og ganske fyldig og velafbalanceret. Tilpas syrlig og en afslutning der afslører modne frugter og diskrete toner af ananas.

Særdeles velegnet til retter med fisk, skaldyr, fjerkræ eller svinekød.

Ejer: Dopff au Moulin
Land: Frankrig
Område: Alsace
Druesorter: 100% Riesling
Alkohol: 13%
Restsukker: 5 g/ltr.

pdf-icon

Decanter_25_International_trophies_thumb Decanter_Oct_2011_Awards_Special_thumb decanter_regional_trophy_alsace

 




Du skal være logget ind for at tilføje varer til Favorit-listen




Login






Husk Tonic til Gin'en

Imperdibile

Guide til Alsacevine

Guide til Alsacevine

Medaljevindere

06.12.2010 Australsk topvin

TOPVIN: Willunga 100 Grenache

2010 har været et særdeles positivt år for Willunga 100 Grenache. Vinen er blevet rosende omtalt flere gange af bl.a Oz Clarke, Jancis Robinson og The Wine Gang UK. Senest har Janice Robinson nævnt Willunga 100 Grenache i Financial Times i "Jancis Robinson’s top 100 red wines", og Olly Smith gav en fremragende anmeldese i The Mail on Sunday, Live Magazine

Se hele beskrivelsen her